Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact

Produse plante gradina

41 produse / 2 pagini
Pagina anterioara12
PlantePlante
PLANTE
Tip produs: plante - flori - flori de gradina S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Plante perenePlante perene
PLANTE PERENE
Tip produs: plante perene - plante de gradina - flori de gradina S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Plante anualePlante anuale
PLANTE ANUALE
Tip produs: plante anuale - parcuri - amenajare gradina S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Plante tropicalePlante tropicale
PLANTE TROPICALE
Tip produs: plante perene - plante parcuri - mobilier gradina S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Plante perenePlante perene
PLANTE PERENE
Tip produs: plante parcuri - amenajari spatii verzi - mobilier gradina S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Plante de apaPlante de apa
PLANTE DE APA
Tip produs: plante de apa - fantani arteziene - lacuri S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Toaletat gradiniToaletat gradini
TOALETAT GRADINI
Tip produs: toaletat gradini - ingrijire gradini - intretinere gradini S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Ingrijire gradiniIngrijire gradini
INGRIJIRE GRADINI
Tip produs: amenajari gradini - intretinere gradini - servicii gradini S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Amenajari  gradiniAmenajari  gradini
AMENAJARI GRADINI
Tip produs: proiectare gradina - servicii gradinarit - gazonare S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Intretinere  gradiniIntretinere  gradini
INTRETINERE GRADINI
Tip produs: toaletatre parcuri si gradini - amenajari gradini - proiectare gradini S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Proiectare gradiniProiectare gradini
PROIECTARE GRADINI
Tip produs: proiectare 3d - proiectare gradina - tundere gazon S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Pavimente gradiniPavimente gradini
PAVIMENTE GRADINI
Tip produs: pavimente - pavaje - alei pavate S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Pavaje  gradiniPavaje  gradini
PAVAJE GRADINI
Tip produs: pavimente - pavaje - alei pavimentate S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Amenajare gradiniAmenajare gradini
AMENAJARE GRADINI
Tip produs: amenajare parcuri - peisagistica 3d - amenajare gradini S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
BrowalliaBrowallia
Browallia
Tip produs: browallia - plante de gradina - plante ornamentale Este foarte cultivata ca planta de gradina sau de rigola de forma tufoasa, foarte ramificata, care poate atinge maximum 30-40 cm inaltime. ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Amenajari cascada gradinaAmenajari cascada gradina
AMENAJARI CASCADA GRADINA
Tip produs: cascada gradina - fantani gradina - intretinere cascada gradina S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Proiectare 3d gradiniProiectare 3d gradini
PROIECTARE 3D GRADINI
Tip produs: proiectare 3d - proiectare 3d gradini - proiectare gradini S.C. DATA INCORPORATED S.R.L. prin brand-ul sau GRADINARUL OLANDEZ va ofera o gama completa de servicii: proiectare amenajare intretinere si reconditionare a gradinii sau interiorul casei Dvs. Va stam la dispozitie cu cele mai practice si eficiente idei pentru decorarea interioara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
CosmosCosmos
COSMOS
Tip produs: plante exotice - - flori Plante ideale pentru gradina, cu flori sub forma de capitule, asemanatoare cu cele ale margaretelor, in culori de la alb la roz si de la galben la portocaliu. Infloresc de la inceputul verii pana la sfarsitul toamnei. ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
DianthusDianthus
Dianthus
Tip produs: dianthus - planta peisagistica - planta decorativa Planta care infloreste anual, de doua ori pe an sau in continuu. Are frunze ascutite, lanceolate, de culoare gri-verzui, asezate de-a lungul tulpinii. Florile pot fi parfumate, simple sau duble, de mai multe culori. Infloresc mai ales in perioadele cu temperaturi mai scazute ale ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Lavatera trimestrisLavatera trimestris
Lavatera Trimestris
Tip produs: lavatera trimestris - flori - Provine din regiunea mediteraneana si este o planta de gradina. Datorita lastarilor inalti de peste 1 m, ea poate impodobi balcoanele si terasele, daca o plantati intr-un ghiveci mare. Inaltime: 80-120 cm, iar soiurile pitice pana la 40 cm. Inflorire: iulie-pana la ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
MatthiolaMatthiola
Matthiola
Tip produs: matthiola - planta ornamentala - planta peisagistica Planta anuala sau perena, mult cultivate mai ales in gradinile taranesti, intreaga planta este alipit-paroasa, avand culoare verde-albicioasa. Frunzele sunt intregi, lanceolate sau invers-ovate. Florile, relativ mari (1, 5-3 cm), mirositoare, sunt ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Ocimum basilicumOcimum basilicum
Ocimum basilicum
Tip produs: ocimum basilicum - planta ornamentala - planta peisagistica Este o planta anuala, de origine tropicala. Are tulpinile (-60 cm) ramificate, iar frunzele ovate si petiolate. Florile sunt albe sau alburii, grupate spiciform spre varful tulpinii si al ramurilor. Se cultiva adeseori prin gradini sau glastre, ca ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
Clarkia amoenaClarkia amoena
Clarkia Amoena
Tip produs: clarkia amoena - plante anuale - amenajari parcuri Are flori rosii, roz si albe. Infloresc din iulie pana in septembrie. Odata ce planta este adaptata au nevoie de o udare medie, regulata. Se planteaza in straturile mixte de flori, gradini cu pietre, sau jardiniere ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
RudbeckiaRudbeckia
Rudbeckia
Tip produs: rudbeckia - planta deosebita - planta decorativa Desi rustica, ) este potrivita pentru orice tip de gradina colorata. Extrem de decorativa prin florile de la galben intens la ruginiu, cu aspect asemanator florii-soarelui, este o planta care formeaza tufe bogate, intre 0.40m si 2m inaltime si decoreaza toata vara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
HydrangeaHydrangea
Hydrangea
Tip produs: hydrangea - planta frumoasa - planta superba Cultivata pe scara extinsa pentru frumusetea sa in China si Japonia, Hydrangea de gradina, (Hortensia) este des intalnita si la noi in tara. Este o planta frecvent intalnita in parcuri si gardini, in locuri usor umbrite unde infloreste vara ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Contacteaza acum
41 produse / 2 pagini
Pagina anterioara12