Inscrie firma »
Radiotelecomenzi IMET

Radiotelecomenzi IMET

Tip produs: comanda radio | telecomanda pod rulant | radiotelecomanda emisie-receptie
Producator: IMET
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Radiotelecomenzi IMET

Radiotelecomenzile de tip M 550 WAVE S sunt disponibile in format cu 4,6,8,10 sau 12butoane cu doua trepte pentru comanda miscarilor si mereu prezentele comenzi pentru START/CLAXON si STOP-pericol. Pe telecomanda mai este un loc liber unde se poate monta optional un intrerupator rotativ cu mai multe pozitii, un intrerupator simplu cu buton, sau un potentiometru analog.
IMET a acordat o atentie deosebita pentru realizarea unei forme ergonomice. Aparatul de emisie WAVE , luand in considerare experienta anterioara este de dimensiuni compacte dotat cu butoane mari care pot fi actionate usor chiar si cu manusi de protectia muncii, in acelasi timp avand butoane de STOP- pericol care sunt protejate. Toate acestea fac din radiotelecomanda WAVE S o unealta ideala pentru actionarea unor utilaje ca electropalane, poduri - rulante , macarale - turn , etc. Posibilitatea de personalizare a acestor tipuri de aparate de emisie mareste numarul de intrebuintari la diferite utilaje comandate prin comenzi ON/OFF si alimentate cu curent alternativ sau continuu.

Aparatul de emisie ZEUS B2 incorporat intr-o forma ergonomica, corespunde caracteristicilor de functionare pentru intrebuintari diverse, ca de exemplu macarale-turn , poduri-rulante, pompe de beton, de capacitate mai mica, utilaje de curatarea canalelor cu presiune sau cu vacuum si in cazul orcarui utilaj la care joisticul cu doua axe este ideal pentru comanda miscarii.
ZEUS B2 este de dimensiuni compacte dar in acelasi timp ofera spatiu suficient pentru numeroase organe de comanda ON/OFF si analoge, astfel dovedindu-se ca fiind o telecomanda usor de personalizat chiar si in cazul necesitatiilor speciale, unicate.

Aparatul de emisie ZEUS M6 foloseste carcasa identica cu cea a lui ZEUS B2 combinand joystickurile cu semnal analog proiectate special pentru intrebuintarea lor ca de exemplu la macarale hidraulice cu comanda analoga, utilaje de incarcare cu brat telescopic pe senile si alte utilaje, la care joystickul cu o singura axa reprezinta mijlocul de comanda ideal al miscarii.
In ciuda dimensiunilor compacte ZEUS B2 asigura spatiu suficient pentru nenumarate organe de comanda ON/OFF si analoge astfel dovedindu-se ca fiind o telecomanda usor de personalizat chiar si in cazul necesitatiilor speciale unicate

Radiotelecomanda de emisie ZEUS NJ a fost proiectata pentru comanda utilajelor foarte sofisticate la care potentiometrele analoge, butoanele si intrerupatoarele reprezinta elementele ideale de comanda.
Pe panoul larg exista spaciu suficient pentru montarea unui numar mare de organe de comanda ceea ce face ca radiotelecomanda ZEUS NJ sa fie usor si flexibil adaptata propriilor necesitati, la utilizari complexe avand curent alternativ si continuu.


Aparatul de emisie THOR B3 a fost construit pentru comanda de la distanta a unui numar mare de utilaje complexe, ca de exemplu pompe de beton cu 4-5 brate, poduri-rulante echipate cu instalatii auxiliare (magnet, furca,etc) macarale hidraulice cu 6 functii, macarale-turn speciale, utilaje de forat si construit tunele.
In afara de cele 3 joystickuri cu doua axe fiecare, regasite pe panoul de comanda deosebit de larg, exista spatiu suficient pentru un numar mare de organe de comanda ON/OFF si analoge, astfel dovedindu-se a fi o telecomanda usor de personalizat chiar si in cazul unor intrebuintari speciale, unicate, adaptandu-se usor la aplicatii complexe avand curent alternativ sau continuu
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
37 506 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: electrice macarale - actionari electrice - tamburi

PRODUSE ASEMANATOARE CU RADIOTELECOMENZI IMET

Telecomanda pentru macaraleTelecomanda pentru macarale
Telecomanda pentru macarale
Odata cu cresterea nevoii de productivitate si siguranta, a crescut considerabil si interesul pentru sistemele de ...
Comanda radioComanda radio
Comanda radio
Odata cu cresterea nevoii de productivitate si siguranta, a crescut considerabil si interesul pentru sistemele de ...
Lanturi portcablu din plastic de tip LCLanturi portcablu din plastic de tip LC
Lanturi portcablu din plastic de tip LC
Lanturile portcablu din material plastic LONGO sunt deopotriva rezistente si usoare, folosite pe scara larga la ...
Lant portcablu pentru masini si utilajeLant portcablu pentru masini si utilaje
Lant portcablu pentru masini si utilaje
Lanturile portcablu din material plastic LONGO sunt deopotriva rezistente si usoare, folosite pe scara larga la ...
Frane pentru macarale si poduri rulanteFrane pentru macarale si poduri rulante
Frane pentru macarale si poduri rulante
Frane pentru macarale marca GALVI - Italia -cu disc -cu tambur Diferite alte piese pentru macarale: -limitatoare de ...
Tambur pentru macaraleTambur pentru macarale
Tambur pentru macarale
1. Tambur pentru cablu cu arc Pentru alimentarea si comanda utilajelor mobile - la deplasari de lungime mica si ...
Tamburi pentru cabluri si furtuneTamburi pentru cabluri si furtune
Tamburi pentru cabluri si furtune
1. Tambur pentru cablu cu arc Pentru alimentarea si comanda utilajelor mobile - la deplasari de lungime mica si medie ...
Separatoare magnetice de metaleSeparatoare magnetice de metale
Separatoare magnetice de metale
Separatia magnetica: - asigura puritatea materiilor prime. -protejeaja masinile si instalatiile. -ajuta la ...
Cabluri electriceCabluri electrice
Cabluri electrice
Cabluri electrice Cabluri speciale cu flexibilitate mare, cu rezistenta mecanica mare in invelis din cauciuc: - ...
RADIOTELECOMENZI IMET - PRODUSE SIMILARE