Inscrie firma »
Tabla cutata pentru fatade

Tabla cutata pentru fatade

Tip produs: tabla cutata | tabla pentru hale | hale
 

Prezentare Tabla cutata pentru fatade

ROVA dispune de echipament tehnologic modern, oferind astfel calitate produselor finite si  productivitate ridicata, fapt care se reflecta in perioadele rapide de livrare si in costul scazut al produselor.
Panourile cu profil trapezoidal sunt fabricate prin modelarea la rece a colilor din otel carbon galvanizate pe ambele fete, in conformitate cu EN 10 147, de preferat de calitatea FeE250G si FeE320G Z200 acoperite cu lacoplast 25/15 mm sau FeE250G si FeE320GD Z275 fara a mai aplica alt tip de finisaj.

Tehnologia permite de asemenea procesarea colilor din aluminiu. Se recomanda depozitarea panourilor trapezoidale pe paleti din lemn pozitionatiA in lungul panourilor, min. 20 cm deasupra pardoselii, asigurandu-se astfel ventilatia lor. Este permisa depozitarea panourilor trapezoidale fabricate din foi galvanizate numaiA in spatii inchise si uscate. Este permisa depozitarea panourilor trapezoidaleA in spatii deschise doar pentru perioade scurte de timp, doar daca sunt protejate de razele solare printr-o folie colorata ce permite ventilatia, dar totusi, capetele raman neacoperite.

Tabla cutata T 18 are inaltimea cutei de 18 mm, panoul are latimea utila de 1,13 m si se foloseste la fatade, garduri, plafoane dar se poate monta pe acoperis ca invelitoare.
Tabla cutata cu sectiune trapezoidala T35 A se foloseste pentru fatade, iar T35 B pentru acoperis. Inaltimea cutei este de 35 mm iar latimea utila de 1,035 m. Tabla cutata T 35 B este folosita ca invelitoare pentru structuri metalice cu deschidere mica.
Tabla cutata T45 A pentru fatada, T 45 B pentru acoperis se foloseste tot pentru structuri metalice cu deschidere mica, are inaltimea cutei de 45 mm, iar lungimea utila de 0,925 m.
Tabla cutata TN 35 sau TN 45 are o nervura care confera o rezistenta mai mare tablei cutate.

Panourile de tabla cu sectiune trapezoidala si inaltimea cutei inalta T85 si T153 au fost special concepute pentru executarea planseelor si invelitorilor metalice cu deschidere mare, ca optiune economica si competitiva.
Profilele impreuna cu structura pe care se monteaza functioneaza ca sistem de aceea la alegerea tipului de tabla se va tine cont de indicatiile proiectantului.
PREZENTARE R***********
MEMBRU
GRATUIT
R***********
9 787 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Acoperis/Tigla

PRODUSE ASEMANATOARE CU TABLA CUTATA PENTRU FATADE

Invelitori din tabla tip tiglaInvelitori din tabla tip tigla
Invelitori din tabla tip tigla
Sisteme de invelitori din tabla tipa tigla Invelitoarea din tigla metalica Prima sau Maxima poate avea modulul tiglei ...
Jgheaburi si burlaneJgheaburi si burlane
Jgheaburi si burlane
Sistem de colectate a apelor pluviale Sistemul de jgheaburi este un sistem complet pentru indepartarea apei de ...