Inscrie firma »
 

Prezentare M***********

S.C. MAPASON PROD S.R.L a luat fiinta in 1994 la initiativa a 4 specialisti in sudare si prelucrari mecanice, specialisti cu o serioasa experienta practica din domeniul aeronautic si hidraulic.
De la demararea activitatii si pana in prezent, societatea a avut o evolutie pozitiva prin extinderea gamei de produse executate, de o calitate ireprosabila, cresterea cotei de piata interna si patrunderea pe piete externe. Practic, nu exista birou, banca, hotel sau vila la care balustrada executata cu gust si rafinament sa nu innobileze aspectul interior si exterior al cladirii. Produsele S.C. MAPASON PROD S.R.L demonstreaza ca materiale ca otelul inox si alama pot sa devina obiecte decorative, practice, si de bun gust.
Performantele firmei in prelucrarea, finisarea, asamblarea si montarea elementelor decorative din inox si alama sunt rezultatul imbinarii armonioase a calificarii, experientei si seriozitatii personalului societatii cu dotarea materiala (cu echipamente si utilaje performante) si cu conditii de mediu ambiant corespunzatoare.

Domeniu de activitate:
S. C. MAPASON PROD S.R.L produce si livreaza atat in tara cat si la export piese uzinate si diverse alte confectii din otel INOX. Obiectul principal de activitate al societatii se concretizeaza in Confectii metalice si industriale din otel inoxidabil si alama, dupa cum urmeaza:
-A Balustrade;
-A Grilaje;
-A Placari stalpi;
-A Panouri de mascare;
-A Placari interioare si exterioare;
-A Mobilier inox.
PREZENTARE M***********
MEMBRU
GRATUIT
M***********
5 694 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: prelucrarea elementelor decorative

ULTIMELE PRODUSE ALE MAPASON PROD

ScariScari
Scari
Firma MAPASON PROD produce si monteaza urmatoarele tipuri de scari: - Scari drepte cu structura metalica a vangurilor ...
Balustrade si maini curenteBalustrade si maini curente
Balustrade si maini curente
FirmaA MAPASON PRODA produce si monteaza o gama variata de modele de balustrazi si maini curente (modele ...