Inscrie firma »

L**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare L**********************

LIFE CARE MEDICAL GROUP este o societate medicala ce va poate oferi o gama larga de servicii medicale la standarde ridicate.

LIFE CARE MEDICAL GROUP dispune de un departament specializat in Servicii Medicale de Medicina Muncii recunoscut si inregistrat la Directia de Sanatate Publica. In cadrul departamentului de Medicina Muncii din societatea noastra, isi desfasoara activitatea medici specializati in probleme de medicina de intreprindere, medici specialisti si primari de medicina muncii cu experienta in domeniu, avizati de Ministerul Sanatatii .
Avand un personal cu o bogata experienta, LIFE CARE MEDICAL GROUP va poate ajuta sa va achitati de obligatiile impuse de lege.

Serviciul de Medicina Muncii asigura conform normelor in vigoare:

Evaluarea initiala a unitatii prin:
- prima vizita la locul de munca
- intocmirea referatelor cu profilul de investgatii necesare fiecarui angajat in functie de factorii de risc ai fiecarui loc de munca
- instructajul pentru angajator, responsabilul cu medicina muncii si, eventual, a medicului de intreprindere
Evaluarea completa a intregului personal in functie de profilul si specificul locului de munca (examene clinice, analize de laborator, examene de specialitate, etc.)
- la angajare
- la controlul pentru adaptare (14 si 30 de zile de la angajare)
- la controlul medical periodic
- la reluarea muncii dupa concedii medicale
- in caz de expuneri exceptionale
- la cerere pentru suspiciunea de boala profesionala
Elaborarea statisticilor individuale ale unitatii
- intocmirea fiselor personale de aptitudini ale fiecarui angajat
- intocmirea fiselor medicale de angajare


1) CADRUL LEGAL

Normele legislative in vigoare prevad anumite obligatii pentru agentii economici in vederea asigurarii supravegherii starii de sanatate a tuturor angajatilor prin servicii de medicina muncii (OMMSS nr. 508 din 20.11.2002 si OMSF nr. 933 din 25.11.2002).
In conformitate cu:
- prevederile Codului Muncii, cap. Protectia salariatilor prin servicii medicale, art. 182 :@ angajatorii au obligatia sa asigure accesul salariatilor la serviciul medical de medicina a muncii.@
- prevederile Normelor Generale de Protectia Muncii la art. 32 :AAngajatorii din sectoarele public, privat si cooperatist, inclusiv cu capital strain, sunt obligati sa asigure supravegherea starii de sanatate a tuturor angajatilor prin servicii medicale de medicina muncii@.
Serviciile medicale de medicina a muncii functioneaza potrivit reglementarilor Ministerului Sanatatii si Familiei, avand atributii stabilite prin art. 33 , pct. 2 din Normele generale de Protectie a Muncii. Acest serviciu poate fi unul autonom, organizat de catre angajator, sau poate fi un serviciu asigurat de o unitate medicala autorizata in acest sens. `Prestarea serviciilor de medicina a muncii se realizeaza sub coordonarea medicului de medicina a muncii la nivelul structurilor medicale de medicina a muncii.

Toate reglementarile prevad obligativitatea asigurarii controalelor de medicina muncii ale angajatilor de catre angajatori subliniindu-se faptul ca aceste controale specifice se realizeaza doar de clinici specializate si autorizate si nu de medici generalisti sau medici cu competenta de medicina de intreprindere individuali, atributiile acestora din urma fiind stabilite prin Ordinul nr. 875/ 08.11.2002.
Conform art. 61 alin. 2 din Normele generale de protectie a muncii : ``fisa de aptitudine se completeaza numai de catre medicul de medicina a muncii in doua exemnplare , unul pentru angajator si celalalt pentru angajat ``.

2) OBIECTIVE

1. Imbunatatirea starii de sanatate a populatiei ocupate;
2. Colaborarea cu managementul companiilor pentru a le oferi servicii conform reglementarilor legale;
3. Mentinerea si ameliorarea sanatatii angajatilor prin prevenirea eventualelor efecte nocive exercitate de factorii din mediul de munca si profesionali;
4. Reducerea absenteismului prin verificarea oportunitatii si necesitatii concediilor medicale. La reluarea activitatii angajatul va trebui sa obtina viza medicului de intreprindere de la LIFE CARE, pe certificatul de concediu medical emis de medicul de familie sau alti medici specialisti;
5. Prevenirea bolilor profesionale.

4) ORGANIZARE

1. Realizarea parteneriatului poate fi facuta prin una din urmatoarele modalitati:
- deschiderea unui cabinet in cadrul companiei dumneavoastra
- folosirea cabinetului medical al societatii prin deplasarea specialistilor la locul de munca
- accesul personalului societatii la cabinetele noastre.
2. Achitarea serviciilor de medicina muncii se poate face atat la prestatie cat si esalonarea platii prestatiei (rate) pe parcursul a maxim 12 luni a acestor servicii pentru care se pot adauga bonusuri in alte servicii medicale
3. Examinarile sunt organizate astfel incat perioada de absenta de la locul de munca sa nu depaseasca, pe cat posibil, o zi;
4. Evaluarile medicale se efectueaza atat in cadrul cabinetelor clinicii noastre cat si la sediul societatii dvs, inclusiv sambata si duminica neafectand procesul de productie.
5. In cazul in care apar simptome de imbolnavire se fac teste suplimentare pentru diagnosticare si se recomanda tratamentul optim sau consultul la un medic de specialiate.
6. Echipele de medici LIFE CARE au calificarea profesionala pentru a da consultatii angajatilor conform legislatiei din Romania si este permanent instruita pentru a raspunde tuturor cerintelor;
7. Dotarile moderne, ambianta placuta si flexibilitatea ofertelor, recomanda serviciul nostru ca fiind unul dintre cele mai performante.


LIFE CARE MEDICAL GROUP va ofera:

1. Efectuarea tuturor investigatiilor ( consultatii si analize de laborator) conform prevederilor Normelor Generale de Protectie a Muncii, pentru fiecare angajat al companiei in functie de gradul de expunere la factorii de risc ce ii pot afecta starea sanatatii.
2. Angajatii vor beneficia de control medical la angajare, de adaptare si periodic, care va consta in investigarea starii de sanatate a acestora intr-un mod profesionist, cu o periodicitate prevazuta de legislatia de Medicina Muncii (anual/semestrial);
3. Intocmirea dosarelor medicale tuturor angajatilor firmei, tinandu-se astfel o evidenta stricta a aparitiei si evolutiei problemelor de sanatate ale acestora.
4. Pastrarea confidentialitatii secretului profesional, medical si al unitatii;
5. Verificarea oportunitatii si necesitatii concediilor medicale. Pe termen scurt, acest lucru va determina reducerea absenteismului pe probleme medicale;
6. Consilierea angajatorului privind strategia de sanatate si securitate in munca;
7. Comunicarea riscurilor profesionale si in colaborare cu Serviciul de Protectia Muncii, formularea de obiective pentru mentinerea starii de sanatate a angajatilor si recomandarea masurilor profilactice medicale si/sau tehnico-organizatorice de imbunatatire a conditiilor de munca .


Mai mult decat atat LIFE CARE MEDICAL GROUP va poate oferi :

- Un medic care va fi in permanenta in legatura cu firmele dumneavoastra
- plata contractuala avantajoasa cu posibilitatea achitarii serviciilor in transe lunare.
- deplasarea la sediul firmei, la cerere, pentru modificari ale procesului tehnologic sau alte situatii de necesitate
- participarea la sedintele Comitetului de Sanatate si Securitate in Munca
- consultanta privind reducerea riscului profesional si imbunatatirea conditiilor de munca
- pastrarea si completarea dosarelor medicale conform NGPM 2002
- consultatii medicale;tratamente; prescriptii medicale;analize medicale la cerere;
- examinari suplimentare (EKG, ecografie, probe ventilatorii functionale, oscilometrie).
- cursuri de pregatire a angajatilor (personal medical si nonmedical) in vederea acordarii primului ajutor in caz de accident de munca sau imbolnavire profesionala acuta; instruire in BLS (Basic Life Support / Suportul de Baza al Vietii),ALS (Advanced Life Support), Trauma, Toxicologie.
- Intocmirea documentatiei si instruirea periodica a angajatilor in probleme de Protectia Muncii.

FOARTE IMPORTANT !
NE DEPLASAM NOI LA DUMNEAVOASTRA IN ORICARE LOCALITATE !
PREZENTARE L**********************
MEMBRU
GRATUIT
L**********************
13 044 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: medicina muncii - control medical

ULTIMELE PRODUSE ALE LIFE CARE MEDICAL GROUP

MEDICINA MUNCIIMEDICINA MUNCII
Medicina muncii
LIFE CARE MEDICAL GROUP este o societate medicala ce va poate oferi o gama larga de servicii medicale la standarde ...