Inscrie firma »
Dale din piatra de calcar reconstituita

Dale din piatra de calcar reconstituita

Tip produs: dale | roci
 

Prezentare Dale din piatra de calcar reconstituita

PIETRA este o invitatie la crearea propiului univers prin intermediul a patru stiluri ambientaleA - Mediteranean, Urban, Rustic, Asiatic. Pentru unicitatea ambientului dumneavoastra noi va punem la dispozitie o intreaga gama de pietra naturale reconstituite prezentate sub forma de dale, pavele si ornamente de ziduri. Esenta stilului nostru este satisfacerea ideilor a dorintelor si a proiectelor dumneavoastra de decorare interioara sau de amenajare peisajistica.

Dalele PIETRA au caracterisiticile superioare tuturor rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice si de uzura cat si in privinta absortiei de apa, deci a rezistentei la inghet/dezghet. Din acest motiv dalele PIETRA pot fi folosite atat la interior cat si la exterior pentru alei, terase, zone pietonale, de agrement, in gradina sau in jurul piscinei. Dalele PIETRA se monteaza atat vertical cat si orizontal ca orice dale din piatra naturala lasandu-se rosturi de 4-8 mm. Ele se taie, se gauresc sau se fasoneaza cu sculele si tehnicile utilizate in mod obisnuit pentru dalele din piatra.

Mediteranean:
- Dale Bourgogne:
Modelul Bourgogne, este realizat dupa dalele originale dintr-un castel construit in regiunea Bourgogne in secolul XVI. Utilizand modelul Bourgogne o sa readuci sarmul istoric caselor vechi iar celor moderne o sa le dai un aer de epoca.
Provenite din estetica satelor de alta data, aceasta dala cu relief bland si linii neregulate ofera un potential decorativinfinit, modern sau clasic, rustic sau contemporan, se va adapta oricarui spatiu.
Designul este potrivit in gradina, se preteaza aranjamentului de vara. Mai naturala decat natura aceasta dala eleganta si sobra va conferi un aspect de finete exteriorului dumneavoastra.
- Dale Teracota:
Urmasa a arhitecturii meridionale, aceasta imitatie de pamant ars, ofera avantajele pietrei reconstituita, o mai mare rezistenta, rezistenta la inghet, porozitate redusa.

Urban:
- Dale Vaucluse:
Dalele Vaucluse sunt realizate dupa piese originale dintr-o terasa din regiunea Vaucluse. Suprafata antiderapanta le face ideale pentru utilizarea un jurul piscinei dar si pe terase, alei oferind un aspect exotic-natural.

Rustic:
- Dale Athena:
Uzata din soarele din sud, aceasta dala multidimensionata cu relief neregulat imbinata in pura traditie greco-romana etaland farmecul pietrei, rustica in acelasi timp se va integra perfect unei asezari vechi renovate sau in locurile cu prestanta. Posibilitatea de a va infrumuseta gradina dumneavoastra cu un decor de cercuri concentrice in imitatie de caramida in diametrul interior de 60 cm sau exterior de 330 cm.

- Pavaj roman:
Modelul Romain este realizat dupa dalele originale din piateta unui castel construit in secolul XVI. Folosind modelul Romain o sa readuci sarmul istoric caselor vechi iar celor moderne o sa le dai un aer de epoca.

Asiatic:
- Traverse din lemn:
Mai reale decat cele reale. Traversele cu aspect de lemn sunt realizate din acelasi material din care sunt realizate toate produsele PIETRA.

- Pas Japonez:
Inspirata din gama Athena aceste dale in stil japonez vor aduce o pata minerala in spatiul verde.
PREZENTARE P*****
MEMBRU
GRATUIT
P*****
5 998 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P*****
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: terase - alei

PRODUSE ASEMANATOARE CU DALE DIN PIATRA DE CALCAR RECONSTITUITA

Dale, pavaje si borduri piscinaDale, pavaje si borduri piscina
Dale, pavaje si borduri piscina
Firma romano-franceza unic producatoare de dale si pavaje din calcar recompus. Dalele PIETRA au caracteristici ...

DALE DIN PIATRA DE CALCAR RECONSTITUITA ESTE LISTAT IN: