Inscrie firma »
 

Prezentare P****************

Grupul PORTA este unul dintre cei mai mari producatori de usi si tocuri din Europa, cu o vechime pe piata de 15 ani. Prima fabrica de usi, PORTA KMI Poland, a fost fondata in 1992. Odata cu dezvoltarea sa, compania si-a extins oferta cu usi plane de interior, usi profilate, usi de garderoba, vopsite, laminate sau finisate cu furnir natural. Au urmat usile de intrare in apartament, usile metalice si de exterior. PORTA s-a specializat, de asemenea in fabricarea usilor tehnice cu rezistenta la foc si izolatie fonica. Progresul dinamic inregistrat de companie a avut ca rezultat deschiderea unei fabrici moderne in 2000, PORTA KMI System. A urmat achizitionarea companiei producatoare de usi din lemn, care a devenit PORTA KMI Fornir. O alta fabrica moderna, PORTA KMI Metal, s-a alaturat Grupului PORTA in acelasi an, 2001.

PORTA KMI ROMANIA, prima investitie straina a Grupului PORTA, fondata in 2003, a lansat prima serie de usi in martie 2005. Infiintarea noilor fabrici a avut ca rezutat lansarea a numeroase produse pe piata: tocuri reglabile Porta System, Prestige, tocuri metalice inclusiv metalice reglabile, precum si o gama variata de usi acoperite cu furnir natural. In prezent se construieste o a doua hala de productie cu o suprafata aditionala de 11000mp al carui prim scop este productia tocurilor reglabile si diversificarea modelelor de usi. Fabrica este echipata cu linii de productie de ultima generatie, achizitionate de la companii de renume si o tehnologie avansata, valoarea investitiei ridicandu-se la 8 milioane de Euro.

Capacitatea medie de productie in toate fabricile PORTA este de peste 100000 canaturi, respectiv 70000 tocuri lunar. PORTA acorda o importanta deosebita calitatii produselor, serviciilor profesionale si logisticii companiei. Inalta calitate a managementului a fost confirmata prin acordarea Certificatului de calitate ISO 9001 pentru toate fabricile din Polonia. Fabrica din Romania este in curs de certificare. Progresul constant pe care societatea PORTA il inregistreaza se datoreaza celor 1700 angajati calificati: operatori, echipa tehnica, designeri si conducere. Produsele din oferta Grupului PORTA sunt distribuite printr-o retea care include 130 de distribuitori autorizati, cu sali de expozitie si magazii proprii in 28 de tari.
PREZENTARE P****************
MEMBRU
GRATUIT
P****************
22 228 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: usi - tocuri

ULTIMELE PRODUSE ALE PORTA KMI ROMANIA

Usi metalice de interior si exteriorUsi metalice de interior si exterior
Usi metalice de interior si exterior
Usi de interiorA METALICE -A canatele din tabla rezistenta la acizi sunt disponibile in set impreuna cu toc ...
Usi de lemnUsi de lemn
Usi de lemn
Usi plane: -MINIMAX - combina doua trasaturi de baza: pret minim si calitate maxima. Datorita stabilitatii dovedite ...
Usi antiefractie, blindate de interior si exteriorUsi antiefractie, blindate de interior si exterior
Usi antiefractie, blindate de interior si exterior
Usi de interior tehnice ENDURO -A o gama deA usiA de cea mai inalta calitate si clasa de rezistenta la ...
Usi de interior si exterior cu coeficient ridicat de izolare fonicaUsi de interior si exterior cu coeficient ridicat de izolare fonica
Usi de interior si exterior cu coeficient ridicat ...
Usi de interior si exterior, cu coeficient ridicat de izolare fonica. - Usi tehnice de interior cu izolatie fonica ...
Usi  rezistente la foc de interior si exteriorUsi  rezistente la foc de interior si exterior
Usi rezistente la foc de interior si exterior
Usi rezistente la foc METALICE EI 30 - asigurarea securitatii acolo unde este necesar reprezinta o provocare pentru ...
PORTA KMI ROMANIA ESTE INSCRISA IN