Inscrie firma »
Produse pentru combaterea igrasiei de capilaritate prin refacerea barierei hidrofuge in pereti de zidarie

Produse pentru combaterea igrasiei de capilaritate prin refacerea barierei hidrofuge in pereti de zidarie

Tip produs: pereti
 

Prezentare Produse pentru combaterea igrasiei de capilaritate prin refacerea barierei hidrofuge in pereti de zidarie

Sistemul hidrofug FREEZTEQ este un tratament ce se aplica pe toata suprafata grosimii zidului, astfel incat sa creeze o zona saturata in siliconati. Durata de viata a acestuia este de minim 25 de ani, timp in care eficienta sa este de 100%, iarA odata depasit acest interval este posibil sa apara zone in care sa fie necesare doar mici interventii locale.
Combaterea a igrasiei de capilaritate prin metoda FREEZTEQ are la baza fenomenul de difuzie lenta a unei solutii alcaline de siliconati de metil si potasiu in porii comunicanti, astfelA prin procesul de hidrofobizare, se obtine in final un mediu impermeabil la ascensiunea capilara, stabil in timp si foarte eficace. Odata introduse in gaurile practicate in asizele zidului, batoanele congelate de FREEZTEQ se dezgheata, cedand treptat solutia care se infiltreaza lent in capilarele mortarului din asizele zidurilor, elementele de zidarie si din materialul de umplutura. Astfel se formeaza un baraj stabil din punct de vedere chimic, ce reface izolatia hidrofuga in pereti.
Batoanele FREEZTEQ se precongeleaza pentru ca, prin topirea lor lenta si ritmul de alimentare sa se apropie pe cat posibil ritmului procesului de difuzie. Utilizarea materialului FREEZTEQ sub forma de batoane asigura un dozaj corect, in oricare punct de aplicare. Astfel, acesasta tehnica previne lucrul cu lichide, care poateA crea probleme de poluare, pericol de incendiu, pete pe tencuieli existente, mirosuri neplacute sau alte probleme caracteristice altor tratamente.
Ceea ce trebuie luat in considerare este faptul ca in apele sarate, igrasia nu are aceeasi anvergura, efectele de capilaritate ce o cauzeaza fiind sensibil diminuate. Prezenta clorurii de sodiu in solutie avantajeaza usor procesul de hidrofobizare.
TratamentulA pentru combaterea igrasieiA FREEZTEQ are unele efecte asupra altor materiale: pe beton si zidarie poate cauza aparitia unor pete albicioase, care insa pot fi indepartate cu un acid slab, de tipul otetului; de asemenea, trebuie evitat contactul cu vopsitoriile, FREEZTEQ atacand orice tip de vopsea si astfel necesitand a fi indepartat imediat.
FREEZTEQ nu se utilizeaza in cazul constructiilor noi, unde mortarul aplicat este puternic alcalin si sunt indicate masuri de prevenire a igrasiei de la bun inceput.
PREZENTARE R*******
MEMBRU
GRATUIT
R*******
10 326 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: hidroizolatii - vopsele - tencuieli

PRODUSE ASEMANATOARE CU PRODUSE PENTRU COMBATEREA IGRASIEI DE CAPILARITATE PRIN REFACEREA BARIEREI HIDROFUGE IN PERETI DE ZIDARIE

Produse pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin cristalizare, aplicabile ca mortar subtireProduse pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin cristalizare, aplicabile ca mortar subtire
Produse pentru impermeabilizarea si prot...
Produsele de impermeabilizare a betonului XYPEXA sunt amestecuri pulverulente pe baza de ciment Portland, silice si ...

PRODUSE PENTRU COMBATEREA IGRASIEI DE CAPILARITATE PRIN REFACEREA BARIEREI HIDROFUGE IN PERETI DE ZIDARIE ESTE LISTAT IN: