Inscrie firma »
Produse pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin cristalizare, aplicabile ca mortar subtire

Produse pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin cristalizare, aplicabile ca mortar subtire

Tip produs: structuri | fundatie
 

Prezentare Produse pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin cristalizare, aplicabile ca mortar subtire

Produsele de impermeabilizare a betonului XYPEXA sunt amestecuri pulverulente pe baza de ciment Portland, silice si multe chimicale active; acestea, aplicate ca mortar subtire pe suprafetele de beton provoaca o reactie catalitica in porii, capilaritatile si microfisurile cu deschideri de pana la 0,4 mm ale suportului. Rezulta formatiuni cristaline insolubile in masa betonului-suport ce blocheaza accesul apei in spatiul in care are loc procesul chimic, materialul fiind etanseizat la infiltrarea oricaror lichide, din orice directie. Aceste produse de impermeabilizare suntA aprobate pentru folosire in straturi ce contin apa potabila sau produse alimentare. Tratamentul cu XYPEX protejeaza armatura si betonul la coroziune si actiunea substantelor chimice agresive si confera o rezistenta la compresiune cu 29% mai mare decat a suprafetelor netratate. Unicitatea procesului de impermeabilizare cu XYPEX consta in modul de operare, strict controlat de un catalizator specific ce urmareste generarea unor reactii folosind chiar componentele betonului. Formatiunea cristalina poate fi activata la multi ani dupa ce a fost aplicat tratamentul, pentru etansarea si reetansarea defectelor ce pot apare in timp.

Produsele de impermeabilizare XYPEX cuprind:

-CONCENTRATE material de impermeabilizare prin cristalizare in masa a betonului, aplicabil prin pensule pe suprafata sa.
-MODIFIED se aplicat peste CONCENTRATE, obtinandu-se o suprafata mai rezistenta, care are rolul de a ajuta la maturarea stratului peste care este aplicat, fiind si o alternativa la izolatii hidrofuge cu bitum si carton asfaltat.
-PATCH'N PLUG este o pulbere cenusie folosita in amestec cu apa ca material pentru reparatii si este utilizat pentru plombarea ancorajelor de cofraj, a segregarilor.
-ADMIX C-1000 pulberi cenusii ce contin o cantitate mare de reactivi. Se utilizeaza ca aditiv de impermeabilizare pentru mortare si betoane.
-CONCENTRATE DS1/ DS2 sunt pulberi pentru impermeabilizarea si protectia anticoroziva a constructiilor orizontale din beton.
-MEMBRANA CIMENTOASA FLEXIBILA esteA un produs cimentos pe baza de polimeri, utilizat la etansarea rosturilor permanente sau a fisurilor care lucreaza la constructii cu probleme. Are o aderenta deosebita la suporturi umede si genereaza un proces de cristalizare in materialul acoperit, conducand la impermeabilizarea zonei si etansarea elastica a rostului.
-RESTORA TOP 50 este utilizat la repararea soselelor, dalelor de pod, parcarilor, scarilor si trotuarelor si ca strat de egalizare inainte de asezarea placajelor sau a altor sisteme de pardoseala.
-RESTORA TOP 100/ 200A suntA destinate repararii placilor de beton, in cazul necesitatii unei prize rapide.


Produsele de impermeabilizare VULKEM cuprind:

-VULKEM 450/451 este un sistem de impermeabilizare elastic, flexibil si durabil, pe baza de poliuretani, care este aplicabil pe o gama mare de suprafete orizontale si verticale. Acest produs prezinta rezistenta foarte buna la radiatii UV, ploi acide, precum si la atacul ciupercilor si microorganismelor. Sistemul de acoperisuri VULKEM 450/451 combina stratul de baza flexibil si tixotropic poliuretanic (450) cu un strat final rezistent la ultraviolete (451). Acesta poate fi utilizat pentruA renovarea si impermeabilizarea acoperisurilor si sistemelor de drenare de orice configuratie.
-VULKEM PRIMER 111 este o amorsaA poliuretanica bicomponenta, fara solvent. Aceasta are rolul de a imbunatati adeziunea dintre substraturile bituminoase si membranele de impermeabilizare sau VULKEM PRIMER 111 este utilizat caA o amorsa pentru membranele de impermeabilizareA pe substraturi bituminoase. AcestaA fostA conceput astfel incat sa fie compatibil cu majoritatea produselor europene pe baza de bitum pentru acoperisuri.
-VULKEM 45 este un mastic poliuretan lichid monocomponent cu polimerizare la umiditate.A Pentru aplicare nu este necesara amorsa. Se utilizeaza pentru etansarea rosturilor orizontale cu panta mai mica de 1%. Zonele de aplicare sunt parkinguri, garaje, plaza, terase, autostrazi, poduri, pardoseli si pavimente pietonale.
-VULKEM 115 este o pasta poliuretanica monocomponent, cu proprietati excelente de impermeabilizare. VULKEM 115A formeaza o membrama impermeabila, elastica, cu durata mare de viata avandA o adeziune foarte buna la substratul vechi.A Poate fi utilizat pentru renovarea balcoanelor si teraselor.
-VULKEM 116 este unA A mastic de etansareA elastomeric monocomponent de mare, cu polimerizare la umiditate. Acesta esteA destinatA uzului general, fiind conceput pentru folosirea in rosturile structurilor de beton sau zidarie, sauA pe structuri metalice cum sunt containerele.
-VULKEM PARK DECK este un sistemA elasticA poliuretanic in trei straturi cu rol de impermeabilizare a percarilor, garajelor si altor zone cu trafic de vehicule. Acesta ramane elasticA chiar si sub 0grdC, pastrandu-si calitatile de imermeabilitate timp imdelungat.
A -VULKEM 242 SP este o membrana poliuretanica lichida monocomponent.A Aceasta se aplica in forma lichida si seA formeaza dupa polimerizare oA pelicula elastica de impermeabilizare. Poate fiA utilizata pentru impermeabilizarea constructiilor sub nivelul solului. Membrana se autoprotejeaza, nefiind necesara o acoperire finala inainte de ingropare. Este recomandataA folosirea acesteia in zone cu imersie continua in apa si soluri acide.
-VULKEM PRIMERA 171 este o amorsa poliuretanica cu polimerizare rapida pentru beton si alte substraturi poroase, astfelA amorseaza si sigileaza betonul, lemnul si da un finisaj al suprafetei care este receptiv la acoperiri si masticuri poliuretanice.
-VULKEM PRIMERA 181 este o amorsa poliuretanica special conceputaA pentru aA imbunatati adeziunea membranelor de impermeabilizare si masticurilorA la substraturi neporoase ca otel inox, aluminiu anodizat si prelucrat, vopsele, sticla, PVC si poliesteri.
-VULKEM PRIMERA 191 este o amorsa poliuretanica destinata sa imbunatateasca adeziunea membranelor de impermeabilizare si masticurilor la acoperiri poliuretanice vechi.
-VULKEMA FABRICA este o tesatura armataA din polistiren, cu rezistenta mare si propietati de elongati bune.A Poate fi utilizata ca tesatura de armare pentru reparatii si ca armatura pentru mortare.
-VULKEM 255 este un mastic de etansareA  poliuretan monocomponent, cu polimerizare la umiditate, cu continut mic de solvent. Prezinat rezistenta la imersie continua in apa, dupa polimerizare. Este un mastic de uz general, conceput pentru utilizare in industria auto, constructii navale, containere, caravane, aer conditionat si ventilatie, sisteme de incalzire si racire, si general ca adeziv industrial. In constructii este folosit la etansarea rosturilor ferestrelor si usilor, pe acoperisuri, intre elementele turnate, rezervoare de apa si rosturi in pardoseli.
-VULKEM 210 este un mastic de etansare poliuretan monocomponent, cu polimerizare la umiditate. Acesta este destinatA uzului general, pentru rosturile de dilatare in constructii, structuri de metal, beton si zidarie. VULKEM 210A este adecvat pentru imersie continua in apa, dupa polimerizarea completa.
-VULKEMA VP LRM 252 este o membrana lichidaA poliuretanica monocomponenta ce polimerizeaza la umiditate, avand proprietati excelente de elongatie. AceastaA rezistenta la intindere, impermeabilizare si intemperii. In urma aplicarii se obtine o pelicula fara imbinari care poate fi utilizata pe diferitaA tipuriA de acoperisuri plan sau inclinate.
-HARDTOP se aplica ca strat final, fiind unA sigilant pe baza de poliretan alifatic, cuA continut deA solvent, destinatA sistemelor de pardoseli epoxidice, acrilice si poliuretanice.
PREZENTARE R*******
MEMBRU
GRATUIT
R*******
10 308 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: hidroizolatii - vopsele - tencuieli

PRODUSE ASEMANATOARE CU PRODUSE PENTRU IMPERMEABILIZAREA SI PROTECTIA BETONULUI PRIN CRISTALIZARE, APLICABILE CA MORTAR SUBTIRE

Produse pentru combaterea igrasiei de capilaritate prin refacerea barierei hidrofuge in pereti de zidarieProduse pentru combaterea igrasiei de capilaritate prin refacerea barierei hidrofuge in pereti de zidarie
Produse pentru combaterea igrasiei de ca...
Sistemul hidrofug FREEZTEQ este un tratament ce se aplica pe toata suprafata grosimii zidului, astfel incat sa creeze o ...

PRODUSE PENTRU IMPERMEABILIZAREA SI PROTECTIA BETONULUI PRIN CRISTALIZARE, APLICABILE CA MORTAR SUBTIRE ESTE LISTAT IN: