Inscrie firma »
 

Prezentare S*******

swisspor - saving energy: angajamentul nostru pentru viitor

Design bun, multa lumina si un bilant energetic perfect : Anvelopa moderna pentru cladire a devenit un produs High-Tech de sine statator, iar cerintele vor deveni din ce in ce mai complexe in anii viitori. Sunt tot mai mult cautate solutii la cheie.

Grupul swisspor s-a format tocmai cu acel scop, de a putea oferi si in viitor sisteme fiabile, adaptate cerintelor individuale in baza experientei acumulate din practica.
Din acest motiv participam la proiecte de cercetare nationale si internationale. Colaborarea interactiva cu capacitati recunoscute din domeniul stiintei si cercetarii ne asigura cunostinte interdisciplinare de actualitate.
In acelasi timp suntem intr-un dialog permanent cu arhitecti, proiectanti si aplicatori. Cu aceeasi motivatie ne angajam in pregatirea personalului de specialitate si a viitorilor arhitecti.

Astfel ne asiguram know-how-ul pentru servicii tehnice de inalta calitate, adica pentru sisteme cu inalta functionalitate, care ofera in acelasi timp o toleranta maxima pentru configurarea arhitectonica. Anvelopa cladirii traieste!

Bun venit in viitor !
Bun venit in grupul swisspor!

Puternici impreuna de peste 30 de ani

Istoria grupului swisspor de firme a inceput acum mai bine de 30 de ani cu infiintarea Swisspor AG in Boswil / Elvetia. Intre timp am devenit numarul unu in Elvetia in ceea ce priveste izolarea si etansarea si ne-am dezvoltat prezenta in Europa prin intermediul filialelor noastre nationale.
In Romania swisspor a implinit in 2008 zece ani de la infiintarea companiei locale.
Ca si in celelate tari in care suntem prezenti, si in Romania swisspor si-a asumat pozitia de lider, intreaga echipa avand determinarea de a constitui un model formator pentru piata de profil.

O anvelopa a cladirii pentru viitor

Conceptul swisspor-saving energy reprezinta misiunea grupului nostru si presupune solutii pentru anveloparea completa a cladirii.
In cadrul grupului s-au dezvoltat 3 centre de competenta:

swisspor produce in 19 unitati de productie locate in 6 tari europene un sortiment larg de materiale de izolare si etansare, printre care.
-polistiren expandat
-polistriren extrudat
-membrane si masticuri bituminoase

swissWINDOWS cuprinde 4 unitati de productie in Elevetia si produce ferestre moderne din material sintetic si lemn.

Eternit (Schweiz) AG in cadrul a 3 unitati de productie fabrica produse si sisteme din fibro-ciment de inalta calitate. Placile ceramice Eternit sunt o solutie de realizare a fatadelor ventilate si neventilate mai putin utilizata in Romania dar care cu siguranta va cunoaste o dezvoltare impetuoasa dupa ce va capta interesul cuvenit al arhitectilor nostri.
PREZENTARE S*******
MEMBRU
GRATUIT
S*******
9 522 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Hidroizolatii

ULTIMELE PRODUSE ALE SWISSPOR

Termoizolatii polistiren extrudatTermoizolatii polistiren extrudat
Termoizolatii polistiren extrudat
swisspor este un grup elvetian de firme ce ocupa o pozitie de lider al pietei materialelor termoizolante in 6 tari ...
Termoizolatii polistiren expandatTermoizolatii polistiren expandat
Termoizolatii polistiren expandat
swisspor este un grup de firme elvetian, unul dintre cei mai mari producatori de polistiren expandat din Europa. In ...
Membrane hidroizolante bituminoaseMembrane hidroizolante bituminoase
Membrane hidroizolante bituminoase
swisspor produce membrane si masticuri bituminoase in 4 din cele 19 fabrici de produse izolatoare pentru contructii pe ...