Inscrie firma »
Tratament Antialunecare

Tratament Antialunecare

Tip produs: antiderapant | antialunecare
Producator: S.U.A.
 

Prezentare Tratament Antialunecare

Am dori sa va informam ca a aparut o noua tehnologie fara concurenta pe piata Romanesca pentru evitarea accidentelor prin alunecare. Aceasta tehnologie se numeste PosiGrip si este un sistem de tratament antialunecare pentru pavaje interioare si exterioare in special pentru cele in contact des cu apa.
Ce este Posigrip?
Tratament antialunecare in doar cateva ore, definitiv, invizibil. Fara desfacerea sau schimbarea vizibila a suprafetei. Solutie fara concurenta pentru suprafete interioare sau exterioare imbracate cu gresie, placi de pavaj, marmura, ceramica, piatra naturala, caramida, mosaic. Solutia completa pentru vani de baie si cazi de dus smaltuite, bucatarii, piscine, stranduri, spitale,etc., si alte suprafete in contact des cu apa.
Tratamentul antialunecare este executat exclusiv de operatorul autorizat. Operatorul autorizat va efectua o demonstratie pe gratis si va oferi o oferta de pret. Daca sunteti interesat de tratarea cu PosiGrip a pavajelor, sau a baii Dumnevoastra contactati-ne acum.
De ce este nevoie de Posigrip?
Stiati ca accidentele prin alunecare sunt pe locul 2 pe plan mondial, imediat dupa accidentele rutiere. Stiati ca aproape 50% din accidentele casnice fatale se produc in baie din cauza alunecarii? Stiati ca o cauza a accidentelor grave la locul de munca este alunecarea? Acestea apar in majoritatea locurilor de munca. 95% din accidentele prin alunecare se sfarsesc cu fracturi ale oaselor. 33% din toate leziunile grave raportate sunt cauzate de alunecare. PosiGrip a fost proiectat pentru reducerea considerabila a riscului de alunecare.
Cum lucreaza Posigrip?
PosiGrip este un proces care creste coeficientul de frictiune pe suprafata tratata. Nu este un strat ce se deterioreaza in timp ci un proces care creeaza un model chiar in suprafata minerala. in aparenta nu se observa nici o schimbare. Totusi, atunci cand suprafata este uda, perceptia e diferita. Suprafata este mai sigura in forma umeda decat in forma uscata. Toate suprafetele pe baza minerala au o structura poroasa naturala. in urma tratamentului cu PosiGrip aceste poruri se dilata, devin mai adanci, formand astfel un model nou de structura care nu mai aluneca. Rezultatultratamentului are dimensiuni microscopice. PosiGrip nu zgarie suprafata.



Cine are nevoie de noi? Lista este aproape nesfarsita - restaurante, piscine, hoteluri, teatre, centre comerciale, alimentare, curatatorii chimice, spalatorii, oficii medicale, spitale, crese, scoli, centre de ingrijire, scoli publice, sali de jocuri, sali de bowling si lista poate continua.

Cu stima

Szala Alexandru

Distibuitor PosiGrip in Romania


Produs fabricat in S.U.A. / Importator pentru Europa de Est PosiGrip Hungary KFT. Distibuitor in Romania: S.C. S&A Trade SRL
EXCLUSIV pentru suprafete smaltuite pe baza minerala. NU este indicata aplicarea produsului pe suprafete ACRILICE sau din PVC!
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
1 694 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Parchet/Pardoseala
TRATAMENT ANTIALUNECARE - PRODUSE SIMILARE