Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Agentia de Proprietate Industriala BRANDYNAMICS este membra a Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania si este inscrisa in Registrul reprezentantilor profesionali ai Oficiului European pentru armonizare a Pietei Interne din Spania, singura institutie europeana abilitata sa inregistreze marci si desene la nivel comunitar.

Agentia noastra este infiintata si organizata in conformitate cu O.G. nr.66/2000 si Legea 437/2002 si este abilitata sa solutioneze - prin consilierii sai in proprietate industriala si in probleme speciale - orice problema legata de inregistrarea si protejarea marcilor, modelelor sau desenelor industriale, inventiilor, precum si reprezentarea clientilor in fata oricaror autoritati (romane/straine) sau terti in ceea ce priveste proprietatea industriala.

Experienta de peste 7 ani in domeniu, portofoliul cu care ne mandrim cat si procentul ridicat de cauze finalizate, sunt atuurile noastre. Preluam dosarul dvs, il gestionam eficient si va inmanam certificatul de protectie.

Serviciile de consultanta si asistenta juridica de specialitate se realizeaza in baza contractului si procurii de reprezentare.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
1 648 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consilieri in proprietate intelectuala

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BRANDYNAMICS API

Inregistrare marci la nivel comunitarInregistrare marci la nivel comunitar
Inregistrare marci la nivel comunitar
Obiectiv: obtinerea drepturilor exclusive asupra denumirii/marcii in toate cele 27 de state membre UE. Inregistrarea ...
Inregistrare marci in RomaniaInregistrare marci in Romania
Inregistrare marci in romania
Obiectiv: otinerea drepturilor exclusive asupra numelui comercial/marcii/denumirii, pe teritoriul Romaniei. ...