Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

SCIO INTERNATIONAL, Romania, infiintata in 29.11.2005, este singura companie cu dreptul de a folosi denumirea SCIO/QXCI, cu dreptul de a importa, comercializa si promova dispozitivele medicale QXCI/SCIO si dreptul de service si asistenta pentru dispozitivele medicale QXCI/SCIO, pe teritoriul Romaniei. Acest drept de exclusivitate ne este acordat de catre producatorii dispozitivelor si a soft-urilor, prin intermediul unor contracte incheiate intre ambele parti, care ne ofera dreptul de a-i reprezenta atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara ei.

Gratie colaborarii cu cei mai buni consultanti in domeniul juridic, tehnic, financiar si politic, S.C. SCIO INTERNATIONAL SRL este singura companie din Romania care a obtinut de la MINISTERUL SaNaTatII (Directia Generala Farmaceutica si Aparatura Medicala) Certificatul de Inregistrare al Dispozitivelor Medicale, alaturi de Avizul de Functionare si Anexa la Avizul de Functionare pentru dispozitivele QXCI/SCIO, si certificata de O.R.D.A. (Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor) in Registrul National al Programelor pentru Calculator.

Strategia de marketing a companiei noastre plaseaza pe primul loc interesele si cerintele clientilor, calitatea fiind cuvantul cheie care ne reprezinta cel mai bine.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
1 129 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Aparatura medicala

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SCIO INTERNATIONAL SRL

Oferta firmei SC SCIO INTERNATIONAL SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC SCIO INTERNATIONAL SRL ESTE INSCRISA IN