Inscrie firma »
 

Prezentare A******************

Consultatii si cereri cu caracter juridic * Asistare si reprezentare juridica * Redactare de acte juridice, atestare a identitatii partilor, a continutului si a datei actelor prezentate spre autentificare * Infiintari de societati comerciale si inregistrarea acestora, a partilor de interes, a partilor sociale sau a actiunilor societatilor astfel inregistrate + Evaluari imobiliare
Un Cabinet de Avocat sau un avocat, intr-un stat de drept, este indispensabil justitiei si justitiabililor si are sarcina de a apara drepturile si libertatile acestora. El e deopotriva sfatuitorul si aparatorul cel mai fidel al clientului sau.

Misiunea unui avocat ii impune indatoriri si obligatii multiple, uneori aparent contradictorii fata de client, tribunale si celelalte autoritati, fata de profesia sa si fiecare confrate in parte.
Avocatul, in calitatea sa de aparator direct si vizibil al drepturilor clientului sau, reprezinta una dintre aceste importante institutii sociale prin care se realizeaza protectia persoanei.
Rolul unui avocat este acela de a traduce intr-un limbaj juridic coerent dorintele clientului care ii incredinteaza apararea sa.
PREZENTARE A******************
MEMBRU
GRATUIT
A******************
881 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: infiintare firme societati - evaluari imobiliare

ULTIMELE PRODUSE ALE AVOCAT DOROBANTU M.

Oferta firmei Avocat Dorobantu M. nu contine nici un produs sau serviciu