Inscrie firma »
Litere Volumetrice

Litere Volumetrice

Tip produs: inox | brasov litere volumetrice | publicitate
Producator: S.c Total Inox S.r.l
 

Prezentare Litere Volumetrice

Produsul finit , respectiv litera volumetrica, fiind constituita din polistiren de inalta densitate si cu o mare stabilitate dimensionala la factorii externi de mediu putand fi utilizata la exterior dar si la interior .
Literele sunt colorate in orice nuanta prin dispersie apoasa intr-o incinta izolata si controlata termic si trec usor testele de temperatura si radiatie solara specific climatului temperat continental al tarii noastre .
Literele volumetrice se pot aplica direct pe suportul unde doriti sa fie vizibil mesajul companiei d-voastra sau se poate atasa pe un suport luminos , pe care a fost atasat in prealabil ( autocolant 8500 Oracal sau print ), obtinandu-se efecte vizuale deosebite comparabile cu tuburile spectrale .
Solutie pentru semnalistica de exterior si de interior a locatiilor (centre comerciale, sediu de firma, etc.), literele volumetrice realizate prin decupare computerizata, confera vizibilitate sporita si un stil de inalta clasa, prin efectul lor tridimensional.
De asemenea acest mod de ''semnalizare'' vine ca o solutie perfecta pentru cladirile aflate in zone protejate, fie monumente arhitecturale, fie cladiri cu arhitectura deosebita.

PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
4 508 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii metalice/Feronerie

PRODUSE ASEMANATOARE CU LITERE VOLUMETRICE

Balustrade inoxBalustrade inox
Balustrade inox
Infiintata in 2003, societatea comerciala Total Inox este recunoscuta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare ...
Copertine inoxCopertine inox
Copertine inox
Total Inox produce copertine din inox intr-o gama variata de modele la orice dimensiune, forma sau marime, potrivite ...