Inscrie firma »
 

Prezentare S************

Climatizare (Climatizare - mentinerea temperaturii, umiditatii si puritatii aerului din incaperi la parametru normali. Proiectare, consultanta, asistenta tehnica si punere in functiune pentru sisteme de climatizare, incalzire, ventilatie. Executie si montaj instalatii de climatizare centralizata, unitati de climatizare de inalta precizie, centrale de tratare aer, ventilconvectoare, perdele de aer, ventilatoare, purificatoare de aer, umidificatoare de aer, aeroterme.
Accesorii pentru aparatele de climatizare (baterii de incalzire, filtre de aer ventilatoare, grup frigorific, baterii de racire, umidificatoare, deumidificatoare, amortizoare de zgomot, destratificatoare, aparate terminale, echipamente de reglare, grile, tuburi si canale de aer, elemente de difuzie aer). )
Montaj(Lucrari de montaj pentru ascensoare electrice, montarea instalatiilor de foraj, a instalatiilor de climatizare, de ventilatie, montaj de piscine, solutii complete pentru montaj de parchet masiv, montaj casute de vacanta din lemn.)
Ventilatie(Import, distributie, montaj de sisteme de aer conditionat, ventilatoare casnice, ventilatoare axiale si centrifugale, ventilatoare industriale, centrale de climatizare, ventiloconvectoare, aeroterme, instalatii de ventilatie pentru adaposturi civile )
Incalzire(Incalzire industriala, sisteme de incalzire clasice, incalzire centrala, incalzire modelata, incalzire hidraulica prin pardoseala, incalzire electrica, incalzire de plinta, incalzire prin canal in pardoseala, incalzire/racire prin pereti, incalzire cu ventiloconvectoare, sisteme de incalzire cu radiatoare. Centrale termice, panouri de exploatare a energiei solare, pompe de caldura si hidrofoare, boilere, radiatoare, termostate, rezistoare, cabluri si conductori de alimentare, robineti filtre, clapete sens, tevi si fitinguri, regulatoare de presiune/debit, schimbatoare de caldura, robinete de echilibrare, componente pentru arzatoare, contoare de energie termica, electrovane.)
PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
864 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: CLIMATIZARE VENTILARE - servicii climatizare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PAJERO SRL

Oferta firmei SC PAJERO SRL nu contine nici un produs sau serviciu