Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Suntem o familie \"romano-franceza\" care ne-am facut specializarea in diferite tari din Europa, iar ca noutate oferim o deschidere catre Romania pentru clientii nostrii din strainatate si o deschidere catre exterior a clientilor din Romania, in domeniul achizitiilor imobiliare si al inchirierii locuintelor de vacanta si Import/Export.

Suntem nerabdatori sa va punem la dispozitie cunostintele si produsele noastre!
Afacerea noastra:

Echipa \"Anna Villas 2005\" intelege ca informatia este importanta in luarea unei decizii cu privire la o investitie imobiliara. Piata imobiliara romaneasca, aflata in continua expansiune produce profit chiar si pentru investitiile care nu beneficiaza de consultanta. Astfel ca profitul obtinut de investitorii care vor beneficia de serviciile oferite de \"Anna Villas\", va fi semnificativ mai mare.Cine suntem noi

Suntem o afacere de familie, unde fiecare ne regasim intr-un domeniu de specialitate. Impreuna vorbim 7 limbi: romana, franceza, engleza, spaniola, italiana, germana, olandeza. Oferim o experienta de 5 ani in Consiliere juridica & imobiliara internationala si deasemenea specialisti in Informatica si Design publicitar. Realizarile noastre pe parcursul a 9 ani de colaborare cu proprietari si clienti din toata lumea cat si cu o serie de alti parteneri din diverse arii de activitate complementare, ne-a completat profilul in ceea ce priveste rutina si experienta in Tranzactii Imobiliare Internationale.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
334 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Import Export - imobiliare

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. ANNA VILLAS 2005 SL

Oferta firmei S.C. Anna Villas 2005 SL nu contine nici un produs sau serviciu