Inscrie firma »
Organizare de evenimente de tipul "team building".

Organizare de evenimente de tipul "team building".

Tip produs: team building | Programele de team building | Pachetele de servicii tip team building
 

Prezentare Organizare de evenimente de tipul "team building".

Programele de consolidarea a echipei, bine cunoscutele programe de team building, sunt solutiile care se pot aplica si la organizatia dumneavoastra atunci cand doriti ca combinati instruirea si pregatirea echipei cu relaxarea si consolidarea relatiilor intre membrii aceluiasi departament sau membrii din departamente conexe. Majoritatea corporatiilor saluta si fac eforturi pentru lucrul in echipa adoptand strategii si programe pentru a le consolida si a le face sa functioneze la capacitate maxima.
Construirea si refacerea performantei echipei cu ajutorul unui program personalizat conform cerintele dumneavoastra poate imbunatatii relatiile intre membrii echipei si totodata poate redefini viziunea si strategia firmei in viitor. Programele de team building ofera participantilor ocazia de a participa la activitati de aventura memorabile, cunoasterea colegilor in medii diferite fata de cel de zi cu zi din cadul biroului dar si ocazia de a se relaxa, destinde si distra.
La organizarea unui eveniment de tip team bulding este esentiala definirea tipului de program si aplicarea acestuia in functie de necesitatile clientilor, membrii care participa la eveniment si nu in ultimul rand urmarirea si indeplinirea scopului pentru care clientul doreste organizarea activitatilor de team building.
Pachetele de servicii tip team building pot fi de 1 zi pana la 1 saptamana acestea fiind adaptate la perioada alocata activitatilor de team building, disponibilitatea clientilor, bugetul alocat si nu in ultimul rand structura programului ce va permite realizarea obiectivelor propuse pentru dezvoltarea echipei si consolidarea acesteia din starea actuala in starea dorita de reprezentantii companiei.
Realizarea unui team building de scucces inseamna crearea unei echipe concentrate si eficienta de aceea trebuie urmarite cu atentie urmatoarele aspecte:
-Conducerea companiei trenbuie sa comunice clar asteptarile sale in legatura cu activitatea si rezultatele echipei.
-Membrii echipei trebuie sa inteleaga de ce fac parte din aceeiasi echipa si faptul ca vor lucra uniti vor putea ajuta compania sa atinga telurile comunicate ale afacerii.
-Membrii unei echipe trebuie sa doreasca sa lucreze si sa comunice impreuna implicandu-se in atingerea scopului si a rezultatelor asteptate.
-Membrii echipei trebuie sa fie competenti, pregatiti corespunzator, sa aiba cunostinte si abilitati pentru a duce la indeplinire problemele pentru care a fost infiintata echipa.
-Echipa trebuie sa aiba propriul statut, propria misiune, strategie si viziune in vederea realizarii scopurilor propuse.
-Membrii echipei trebuie sa se simta responsabili pentru rezultatele echipei.
-Activitatile de team building se pot organiza atat in-door cat si out-door in locatii din tara cat si in locatii din strainatate.
ANDI TRAVEL impreuna cu partenerii sai va poate propune idei unice si inovatoare si totodata va facilita orzanizarea de activitati de tipul team building la un inalt nivel profesional oferindu-va toate serviciile necesare:
-Consiliere in alegerea locatiei potrivite conform programului de team building, numarului de participanti si bugetul alocat;
-Servicii de transport;
-Rezervarea spatiilor de cazare necesare;
-Coordonarea serviciilor de masa;
-Organizarea de cine speciale cu tematica potrivite grupului de participanti;
-Stabilirea activitatilor de team building, urmarirea si coordonarea pe tot parcursul desfasuararii activitatilor si nu in ultimul rand evaluarea rezulatelor.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
5 888 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: bilete de avion - sejur turcia grecia

PRODUSE ASEMANATOARE CU ORGANIZARE DE EVENIMENTE DE TIPUL "TEAM BUILDING".

Organizare de conferinte.Organizare de conferinte.
Organizare de conferinte.
Lansarile de produse, evenimentele tematice, seri de gala, conferinte, reprezinta numai cateva dintre evenimentele pe ...
Organizarea de programe "incentive"Organizarea de programe "incentive"
Organizarea de programe "incentive"
Organizarea de programe "incentive". Competitie, stimulare, motivare si premiere, asa vede echipa ANDI TRAVEL ...
Circuite si  sejururi  turcia grecia spania italia mexic cuba thailandaCircuite si  sejururi  turcia grecia spania italia mexic cuba thailanda
circuite si sejururi turcia grecia spa...
Prin departamentul de vacante ANDI TRAVEL va ofera o gama larga de pachete de vacanta atat in Romania cat si in ...
Rent a car , inchirieri mijloace de transportRent a car , inchirieri mijloace de transport
Rent a car , inchirieri mijloace de tran...
Inchirieri mijloace de transport. Inchirieri mijloace de transport in Romania. Impreuna cu partenerii nostrii locali ...
Bilete concerte si evenimenteBilete concerte si evenimente
Bilete concerte si evenimente
Oferim bilete la concerte si evenimente pe toate continentele care sunt publicate in sistemele noastre de rezervare. ...
Rezervare camera hotelRezervare camera hotel
Rezervare camera hotel
ANDI TRAVEL pune la dispozitia dumneavoastra la tarife atractive serviciul de rezervari pentru unitati hoteliere din ...

ORGANIZARE DE EVENIMENTE DE TIPUL "TEAM BUILDING". ESTE LISTAT IN: