Inscrie firma »

S****************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S****************************************

Societatea Civila de Avocati \\\\\\\'Pantazi, Budulan, Tanase si asociatii\\\\\\\', a intemeiat o echipa complexa, profesionista si ambitioasa, reusind astfel sa raspunda tuturor cerintelor clientilor nostri, in materie juridica.
Scopul societatii il reprezinta formarea si mentinerea unor relatii de colaborare pe termen lung atat cu clientii deja existenti, cat si dezvoltarea de relatii cu clienti noi, relatii bazate pe implicarea noastra activa. In acest sens elaboram permanent solutii legale inovatoare si pachete de consultanta care sa vina in intampinarea tuturor nevoilor si cerintelor exprimate de clientii nostri, precum si mediului de afaceri la nivel national.
Totodata, societatea civila de avocati, prin contractele de asistenta juridica semnate de fondatori, are o experienta semnificativa in ceea ce priveste consultanta acordata autoritatilor publice locale, in special in domeniul achizitiilor publice si concesiunilor de servicii si lucrari.
Suntem pregatiti, prin personalul specializat in administratie publica, sa oferim solutii problemelor cu care se confrunta autoritatile publice locale in derulare si implementarea programelor si proiectelor.
Desi suntem la inceput, conduita profesionala ireprosabila si experienta fondatorilor si a colaboratorilor nostrii, ne recomanda in piata acestui tip de servicii de consultanta.
Societatea noastra, in politica pe care si-a propus-o, a mizat pe dezvoltarea mediului de afaceri la nivel national, fapt pentru care isi propune sa urmeze o extindere si in teritoriu.
In prezent avem un birou local operational, care ofera servicii juridice prompte si de cea mai buna calitate.
Reunirea in aceasta forma de organizare, a insemnat o adevarata provocare: noi colaborari, extinderea echipei initiale, clientela selectionata, spete complexe.
Membrii fondatori ai societatii de avocatura sunt:
Av. Pantazi Romulus Catalin - avocat coordonator
Av. Budulan Daniel Razvan
Av. Tanase Bogdan Alexandru
PREZENTARE S****************************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************************
1 633 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consiliere juridica litigiu - achizitii publice - contencios

ULTIMELE PRODUSE ALE SCA PANTAZI, BUDULAN, TANASE SI ASOCIATII

Oferta firmei SCA Pantazi, Budulan, Tanase si Asociatii nu contine nici un produs sau serviciu