Inscrie firma »
Servicii resurse umane

Servicii resurse umane

Tip produs: resurse numane | inspector resurse umane | resurse numane suceava
 

Prezentare Servicii resurse umane

1. Servicii legate de salarizare: intocmirea pe baza foilor de prezenta (pontaje) a statelor de salarii colective si individuale (fluturasi) , atat pentru avansurile acordate,cat si pentru plata drepturilor salariale la lichidare.
2. In relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca Suceava prestam urmatoarele servicii:
#intocmirea si inregistrarea in termenele legale a contractelor individuale de munca, a actelor aditionale si a deciziilor de desfacere a contractelor de munca.
#depunerea lunara a statelor de salarii
3. Operarea in carnetele de munca de catre un inspector de resurse umane autorizat sau pastrarea lor la sediul ITM (in functie de decizia clientului).
4. Realizarea si raportarea situatiilor cerute de conducerea societatii, privind structura personalului pe diverse categorii de varsta, sex, socio-profesionale, fluctuatia de personal etc ; Evidenta concediilor medicale si de odihna ; inregistrarea in registrul de evidenta al salariatilor a tuturor schimbarilor survenite in situatia angajatilor conform legilor si instructiunilor in vigoare; eliberarea de adeverinte solicitate de salariati pentru medicul de familie sau alte motive ; alte servicii privind evidenta de personal in functie de activitatea clientului si situatiile particulare ce pot interveni.
5. Intocmirea si actualizarea fiselor de post, a contractului colectiv de munca, a organigramei si a regulamentului de ordine interioara
PREZENTARE A************
MEMBRU
GRATUIT
A************
2 732 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Resurse Umane