Inscrie firma »
 

Prezentare SC Puzzle Design SRL

Indiferent cat de bun este un site, daca putini sunt cei care au cunostinta de existenta sa, el nu isi va atinge scopul pentru care a fost creat. Contactati-ne si impreuna vom realiza un plan de promovare cu rezultate sigure si la obiect.

Webdesign, aplicatii software la cerere

Implementare de aplicatii client-server, bazate pe interfata baze-de-date relationale website. Realizare si implementare de aplicatii dedicate la cerere, folosind PHP, ASP, MySql. Platforme de operare Linux, Windows 2000.

CD multimedia si inscriptionari

Prezentare interactiva a firmei dvs. Imprimare personalizata pe diferite formate (rotund, dreptunghilar - carte de vizita, etc). O vasta forma de exprimare, un mesaj electronic care cuprinde sunete, imagini si text. Imaginati-va ca doar in cateva zile puteti beneficia de realizarea unui cd multimedia care va explica despre activitatea dvs. clientilor, fara a depune alte eforturi.

Magazine virtuale

Folosind Internet-ul ca suport pentru magazinul dvs va adresati unei piete imense. Puteti vinde in strainatate fara investitiile necesare pentru deschiderea unui birou sau a unei reprezentante peste hotare. Costurile de operare ale magazinului electronic sunt cu mult mai mici decit ale unui magazin clasic. Nu este nevoie de vinzatori sau casieri, site-ul este opeartional 24/24 ore fara a avea nevoie de prezenta umana. Beneficiati de imensa publicitate ce se poate face pe Internet magazinul fiind vizibil oricarui potential cumparator.

Identitatea corporatiei

Identitatea corporatiei este un sistem de elemente grafice care reprezinta o companie. In termeni simpli identitatea de corporatie este modul prin care o companie isi creeaza imaginea. Logo-ul trebuie integrat in toate materialele legate de firma: carti de vizita, plicuri, foi de oferta, reclame etc. Sigla este cea mai importanta parte din imaginea unei firme, a unui brand. Sigla se adreseaza mai mult subconstientului. Anumite marci ne creaza o impresie puternica iar altele trec prin campul nostru vizual fara a lasa o urma clara pentru ca nu au o sigla care sa impresioneze sau macar sa placa. Construind identitatea de companie, construiti de fapt increderea clientilor in marca proprie. Identitatea de companie este atuul prin care va puteti diferentia de competitorii dvs. Cumparatorii vor asocia mai usor oferta de produse si servicii cu marca proprie devenind astfel clienti fideli. Un Corporate Identity simplu si clar comunicat este o unealta esentiala īn planul dumneavoastra de marketing. El transmite audientei despre cine sunteti, ce faceti si cum realizati acest lucru. Un Corporate Identity bun transmite mesajul cheie al companiei dumneavoastra. Design-ul clar si comunicarea identitatii dumneavoastra vizuale usureaza īntelegerea si acceptarea de catre piata a mesajului dumneavoastra. Odata ce am creat un Corporate Identity, trebuie sa īl si īntretineti. Corporate Identity-ul este īntretinut prin consistenta stilului. Noi va cream un manual de stil care sa includa specificatiile pentru logo īn toate configuratiile sale, font-urile folosite, culori si specificatii pentru hartie.

Consultanta

Chiar daca doriti numai o consultanta in probleme legate de webdesign/Internet, nu ezitati sa contactati. Va vom clarifica nelamuririle fara perceperea vreunei taxe. Pentru gasirea celei mai bune solutii si alegerea tipului de pachet , in functie de cerintele specifice firmei dvs.si de bugetul alocat , este necesara o discutie detaliata.

Aptitudinile noastre constau in trei elemente cheie:
1. Design grafic: Nu ne limitam doar sa redam simple imagini construite dinainte. Noi dezvoltam imagini si unelte de lucru care sa reprezinte firma dumneavoastra si sa constituie o prezenta activa pe web.
2. Programare: cunostintele si tehnicile de programare sunt cele actuale. Daca o tehnologie este disponibila o vom implementa in site; ultimele tehnologii includ Realaudio si Realvideo, servere securizate pentru comert electronic, integrare baze de date, automate de e-mail, scripturi PHP.
3. Marketing: cheia unui site de succes este stiinta integrarii si exploatarii internetui relativ la afacerea dumneavoastra; cunoscind natura activitatii clientilor ne permite sa dam cele mai bune sfaturi pentru dezvoltarea site-urilor.
PREZENTARE SC Puzzle Design SRL
LIGHT
MEMBER
SC Puzzle Design SRL
3 508 accesari
Persoana de contact: Ciprian Paraschiv
Adresa postala: Strada Libertatii, Bl. 323, Sc. A, Ap. 12
Localitate: Vaslui, Vaslui
Telefon: click aici 0745099546
Website:

Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Web Design

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PUZZLE DESIGN SRL

Oferta firmei SC Puzzle Design SRL nu contine nici un produs sau serviciu