Inscrie firma »
 

Prezentare S*************

SC DOBROMIN SA este o societate cu capital privat integral romanesc si isi desfasoara activitatea in domeniul extractiei de minerale utile si al materialelor pentru constructii.

Activitatea de exploatare se desfasoara in patru cariere situate pe tot intinsul Dobrogei, astfel:

-Cariera Corbu - situata in vecinatatea rafinariei Petromidia, cu acces din DN 22B, la o distanta de cca. 6 km de Navodari si 20 km de Constanta.

Produse principale calcarul pentru var si agregate concasate pentru constructii civile, drumuri si platforme.

-Cariera Ovidiu - situata pe partea dreapta a canalului Poarta alba - Midia Navodari, in vecinatatea ecluzei de la Ovidiu, la iesirea din orasul Ovidiu, cu acces din soseaua de centura a municipiului Constanta si DN 2A, la o distanta de 15 km de acesta.

Produse principale: dolomita pentru metalurgie, agregate pentru constructii civile, drumuri si platforme, agregate pentru betoane, blocuri si agregate pentru constructia de diguri fluviale si marine .

-Cariera Baneasa - situata pe DN 3 la iesirea din orasul Baneasa spre Ostrov, jud. Constanta, la cca. 60 km de Cernavoda, 35 km de Ostrov si 100 km de Constanta. Produse principale: calcar pentru var, agregate concasate pentru constructii civile, drumuri si platforme.

-Cariera Cerna - situata pe DN 22D la intrarea in localitatea Cerna dinspre Tulcea, la cca. 50 km de Tulcea, 30 km de Macin si 50 km de Braila.
Produse principale: cuartita pentru metalurgie, agregate concasate pentru constructii .

-Carierele Ovidiu si Corbu au acces la dane de incarcare in porturile Ovidiu si Luminita ale canalului Poarta Alba - Midia Navodari.

-Cariera Corbu are in plus acces la terminal propriu de cale ferata.

-Carierele Baneasa si Cerna sunt situate la cca. 25 km de puncte de incarcare pe Dunare, in zona Dervent, respectiv zona Turcoaia.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
2 386 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: PIATRA SPARTA - CALCAR - SPLIT

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DOBROMIN SA

Oferta firmei SC DOBROMIN SA nu contine nici un produs sau serviciu