Inscrie firma »
Saune

Saune

Tip produs: Saune
 

Prezentare Saune

Saunele comercializate de catre firma noastra pot fi impartite in doua categorii mari:

Saune monobloc din grinzi, in patru colturi: executate din grinzi de 45 mm grosime si 100 mm latime, din lemn de molid autohton si prevazute cu sistem de imbinare lamba - uluc. Sunt echipate cu usa cu geam termopan mare, inclusiv 2-3 banci finisate cu lemn de polp, tetiere, spatar perete, spatar intre banci, masca lampa, aparatoare soba, gratar pardoseala.

Saune HARVIA: gama de saune executate la comanda imbina traditiile saunei finlandeze clasice, cu cerintele actuale moderne. Cabinele de sauna, in functie de necesitati, au pereti de tip sandwich si sunt confectionate din lambriu de 15 mm grosime cu muchiile rotunjite. Saunele standard sunt confectionate din lambriu de molid nordic atent selectionat, iar in varianta CLUB sunt confectionate din pin nordic fara noduri. Aceasta le confera o estetica placuta si asigura o economie de energie de 15%. Aceste saune sunt echipate cu: sobe Harvia, usa, in doua variante, banci, tetiere, spatare, masca intre banci, masca lampa, aparatoare soba, gratar pardoseala, pieter pentru soba, vas de lemn, lingura de lemn, clepsidra, higrotermometru si corp de iluminat.

Beneficiile saunei de tip uscat asupra sanatatii, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, sunt arhicunoscute si verificate vreme de secole, in special in tarile nordice. Daca, pana nu demult, saunele erau privilegiul celor bogati, acum si publicul larg poate profita de beneficiile acestor "fabrici" de sanatate, chiar si in rezidente cu un spatiu mai redus. Tipul de sauna pe care firma noastra vi-l ofera este cea cu o singura soba cu piatra vulcanica fierbinte, pe care se adauga apa (eventual in combinatie cu aromatizanti) pentru a crea efectul de vapori. Acesta compenseaza caldura excesiva degajata de pietre, pentru a evita eventuale senzatii de disconfort.

Avantajele terapeutice ale saunei constau, intr-o prima instanta, in inlaturarea partiala a straturilor de grasime de sub piele, eliminand in mare masura toxinele depozitate in stratul adipos. Alte beneficii - relaxare profunda, eliberarea stress-ului, imbunatatirea circulatiei sangvine, reducerea celulitei, energizare, pierdere in greutate, per total, o senzatie de bunastare fizica si psihica.

Simplu, ieftin, sanatos. Totul intr-un design placut si ergonomic, cu materiale ecologice si de cea mai buna calitate.
PREZENTARE E*********
MEMBRU
GRATUIT
E*********
3 815 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Piscine - Liner - SPA

PRODUSE ASEMANATOARE CU SAUNE

SPASPA
SPA
Gama de spa-uri disponibile se imparte in doua mari categorii, in functie de modul de utilizare: domestic, sau ...
PiscinePiscine
Piscine
Avantajele pe care o piscina le poate aduce sunt evidente : sporirea valorii imobiliare, in cazul clientilor persoane ...