Inscrie firma »
 

Prezentare I****************

Compania ID Learning se concentreaza pe dezvoltarea competentelor individuale si de echipa, esentiale pentru orice companie din lume care e preocupata permanent de dezvoltare si de obtinerea performantei..
Clienti ne sunt companii multinationale, in cadrul carora derulam atat programe de consultanta ce privesc strategia, cat si programe ce vizeaza dezvoltarea abilitatilor manageriale, reimprospatarea fortei de vanzari, cresterea coeziunii in cadrul echipelor.
Colaboram de asemenea si cu companii aflate intr-un stadiu de dezvoltare accelerat, propriu unui inceput , pe care ii sprijinim in ascensiune lor si in consolidarea pozitiei pe piata.

Programele noastre sunt foarte flexibile, astfel incit sa se poata adapta nevoilor specifice fiecarui client in parte, intr-o anumita etapa a dezvoltarii companiei.

Scopul primelor noastre intalniri este acela de a ne cunoaste cit mai bine clientii, astfel incit sa stabilim cu exactitate ce tip de program de dezvoltare este necesar la momentul in care incepem colaborarea. Pentru identificarea problemelor specifice, lucram cu cei mai buni specialisti in programe de instruire si recrutare de personal.
Invatarea este un Proces . Ne-am stabilit oferta de servicii, astfel incit sa ne asiguram ca banii investiti de dumneavoastra vor produce schimbari vizibile in comportamentul angajatilor, care sa se traduca in rezultate concrete.

La ID Learning, invatarea inseamna mult mai mult decit un singur eveniment. Avem o abordare comprehensiva si sistematica.

Va vom dovedi ca puteti avea incredere in echipa noastra de consultanti. Obiectivul ei este acela de a va ghida fiecare pas spre succes.
PREZENTARE I****************
MEMBRU
GRATUIT
I****************
2 836 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ID Learning - Training - Resurse Umane

ULTIMELE PRODUSE ALE I.D. LEARNING SRL

CURS-Management de ProiectCURS-Management de Proiect
Curs-management de proiect
* Project Management Seminarul urmareste dezvoltarea capacitatii tuturor cursantilor de a participa optim ...