Inscrie firma »
 

Prezentare REALPRO

FRANCIZA IMOBILIARA A VIITORULUI:

Franciza REALPRO este modelul de agentie imobiliara a vitorului pentru un motiv foarte simplu: intregul model de afacere este construit avand in minte exclusiv interesul consumatorului de servicii imobiliare, vanzatorul sau cumparatorul de case.

Ce vrea consumatorul de servicii imobiliare? Vrea sa cumpere sau sa vanda o casa in cel mai scurt timp, la cel mai bun pret si cu cea mai mica bataie de cap. Iar acum mai mult ca oricand, consumatorul vrea servicii si rezultate garantate, in schimbul unui comision rezonabil.

In conditiile in care agentiile imobiliare din Romania nu mai pot functiona profitabil datorita modelului de afaceri total depasit, REALPRO ofera singurul sistem de vanzare garantata de case si cel mai eficient sistem de franciza imobiliara din Romania.

Francizele REALPRO lucreaza intr-un mod total diferit de orice alta agentie imobiliara. Birourile francizate REALPRO ofera ceva unic vanzatorilor si cumparatorilor de case: rezultat garantat, servicii garantate si in acelasi timp un comision sub media pietei.

SINGURUL SISTEM IMOBILIAR TOTAL:

Sistemul eficient REALPRO inseamna cheltuieli mici si productivitate maxima pentru birourile francizate REALPRO, deoarece ofera parghii economice neintalnite la nicio alta agentie imobiliara:

* Specializarea exclusiv pe vanzarea de locuinte
* Reprezentarea unei singure parti in tranzactia imobiliara, deci reducerea din start la jumatate a comisionului imobiliar perceput pe tranzactie
* Un proces de lucru standardizat si automatizat continand 106 servicii imobiliare
* Economii la costurile de personal printr-un sistem de echipa de suport unica pentru intreaga retea REALPRO
* Programe de marketing inovatoare precum Comision 0 pentru cumparatori, Evenimentul Open House sau hotline-ul cu Anuturi Audio preinregistrate despre proprietati
* Cea mai buna tehnologie imobiliara din Europa
* Cele mai bune cunostinte de piata specializate
PREZENTARE REALPRO
LIGHT
MEMBER
REALPRO
2 151 accesari
Persoana de contact: Carmen Udrea
Adresa postala: Calea lui Traian Nr. 245
Localitate: Ramnicu Valcea, Valcea
Telefon: click aici 0745613368
Website:

Activitate firma: franciza - imobiliara - afacere

ULTIMELE PRODUSE ALE REALPRO

Franciza imobiliara eficientaFranciza imobiliara eficienta
Franciza imobiliara eficienta
Franciza imobiliara a viitorului Franciza REALPRO este modelul de agentie imobiliara a vitorului pentru un motiv ...