Inscrie firma »
 

Prezentare N*****************

Namor Trade S.R.L. este o societate de consultanta si Intermediere in afaceri , foarte tanara, infiintata din anul 2008, dar cu o conducere a diviziei de consultanta si marketing cu vasta experienta.
In acelasi timp echipa de lucru este tanara si entuziasta, din imbinarea celor doua componente rezultand optimul in tot ceea ce facem.
Intrucat astazi cel care detine informatia poate face afacerea, iar in mediul de afaceri romanesc si strain , dispunem de compartimente si persoane specializate in operatiuni de prospectare a pietei externe pentru a-si vinde produsele sau pentru a importa ceea ce le trebuie:
Am gandit sistemul nostru de consultanta si intermediere , astfel incat Dumneavoastra cu preturi minime sa aveti acces la oferte si cereri de import si export sau colaborare.
In acelasi timp putem sa efectuam pentru Dumneavoastra servicii de marketing si advertising pe pietele externe, promovandu-va produsele si serviciile la export si sa cautam la comanda Dumneavoastra , furnizorii cei mai ieftini din afara pentru materiile prime si marfurile pe care doriti sa le importati.
Namor Trade S.R.L va conecteaza cu lumea intreaga prin:
Asistenta in conceperea, traducerea si elaborarea ofertelor pentru produsele si serviciile dumneavoastra pe care doriti sa le oferiti la export;
Marketing si advertising pentru produsele si serviciile oferite de dumneavoastra la export prin solutii proprii, respectiv\"emailmarketing\" si \"emailadvertising\", folosind propriul advertising know how.
Listarea firmei Dumneavoastra si a produselor oferite de aceasta in cele mai mari portaluri de oferte si cereri tip B2B pe piata Europeana , Americana si Asiatica;
Cautare de clienti , directa , utilizand baza de date proprie , precum si firmele importatoare si de brokeraj partenere din intreaga lume;
Asigurare de asistenta in negocierea contractelor externe, urmarirea derularii acestora si recuprerarea eventualelor creante externe;
Asistenta financiara, fiscala si legislativa in contractarea si derularea operatiunilor de import-export;
Alte servicii solicitate de clientii nostri.
PREZENTARE N*****************
MEMBRU
GRATUIT
N*****************
1 498 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
N*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Afaceri - Distribuitori

ULTIMELE PRODUSE ALE NAMOR TRADE S.R.L.

Oferta firmei Namor Trade S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu
NAMOR TRADE S.R.L. ESTE INSCRISA IN