Inscrie firma »
 

Prezentare F**********

Forarea de puturi si fantani pentru apa potabila si menajera.

Firma cu capital integral privat infiintata in mai 2004, FORAQUA are ca principal obiect de activitate forajele de adancime mica si medie. Avand un personal profesionist, bine pregatit, format din 15 angajati si echipamente de ultima generatie, putem acoperi o arie de activitate extinsa, cuprinzand judetele: Bihor, Salaj, Cluj, Arad, Satu Mare, practic toata partea de nord-vest a tarii.
Astfel, pentru foraje de mica adancime (pana la 24m), folosim tuburi de beton fi 40 cm. In cazul forajelor la adancimi de pana la 80 m, se folosesc tuburi de PVC fi 40 mm. Forajele de adancime medie (pana la 150m), tubate cu tuburi de PVC fi 125 mm au incluse in pret si tuburile si pomparea pana la limpezirea apei! Pentru orice foraj materialele necesare lucrarii, inclusiv tuburile, sunt trasportate de firma. De asemenea, oferim garantie pentru lucrarile FORAQUA.

Daca aveti de forat o fantana sau intentionati sa obtineti debituri mari de apa, bune pentru alimentarea fabricilor, hotelurilor, satelor etc. apelati cu incredere la serviciile noastre!
PREZENTARE F**********
MEMBRU
GRATUIT
F**********
932 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: - -

ULTIMELE PRODUSE ALE FORAQUA SRL

Oferta firmei Foraqua SRL nu contine nici un produs sau serviciu
FORAQUA SRL ESTE INSCRISA IN