Inscrie firma »
Markus Muehle

Markus Muehle

Tip produs: hrana | hrana caini | animale
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Markus Muehle

Hrana naturala pentru caini

Dragi iubitori de caini!

Cainele s-a dezvoltat de-a lungul a mii de ani din asa zisul animal de prada. El se alimenta cu fructe de padure, plante, pesti, insecte, in speta spre deosebire de alte animale de prada, cainele mananca nu numai carne dar si oase, organe interne, lichidele din organism, burta, foioase, iarba rumegata anterior alimentatia cu plante , blana etc. In prada naturala gaseste toate substantele de care avea nevoie pentru a trai sanatos, ceea ce oamenii din zilele noastre au uitat din pacate.


Cum a luat fiinta aceasta hrana pentru caini?

Ideea i-a venit unui medic veterinar renumit, proprietar de pensiune pentru caini si crescator de caini. El vroia sa fabrice o hrana pentru caini asemanatoare cu hrana naturala care sa contina cel putin cele mai importante substante componente din prada. Noi am considerat ideea foarte buna si am urmat-o deoarece acest produs familiar speciei ne-a convins.

Hranirea simpla

Apa proaspata trebuie sa fie mereu la indemana, cat si un vas curat umplut cu Markus-Mǜhle®Naturnah Hunde Futter fara nimic altceva si deja sunteti gata.

Cantitatea recomandata de hrana:

Aproximativ 1,2% din greutatea corporala de exemplu un caine de 10 kg primeste aproximativ 120 de grame de hrana, un caine de talia soricarului 100 de grame, un caine de talia cockerului aproximativ 180 de grame, un caine de talia ciobanescului aproximativ 420 de grame.

In primele trei zile pentru acomodare se va administra mai putin.

Pentru cainii utilitari si cainii de reproducere se poate mari ratia in functie de nevoi.

Noi nu am folosit nici un fel de aromatizante artificiale sau substante tentante.

Cainele Dvs. trebuie intai sa se obisnuiasca cu aceasta hrana noua si in consecinta, fiti consecvent.

Fiecare caine este altfel! Cel mai indicat este sa-i pregatiti de dimineata portia necesara, daca a mai ramas ceva din portia initiala a doua zi, nu este nici o problema. Daca vasul este golit complet, se va mari portia. Este o parere gresita aceea de a obisnui cainele sa goleasca dintr-o data vasul cu mancare. Astfel veti avea un caine mancau si supraponderal care din teama de a nu mai primi nimic de mancare va manca totul din vasul de mancare. In natura cainele mananca de mai multe ori pe zi si nu este supraponderal. Asa este mai sanatos.

La cainii mari, care isi mananca portia deodata hrana nu este adesea suficient de bine estimata si de aceea nu se produc suficiente sucuri digestive. Schimbarea alimentatiei sau completarea alimentatiei nu este necesara.

Insa nu se poate obiecta impotriva unor mici recompense cum ar fi de doua ori pe saptamana un ou fiert, o bucatica de carne, ficat, cartilagiu de piept de vita, peste totul fiert din precautie fata de virusi, germeni, bacterii etc. si din cand in cand cate o bucata de unt sau ceva smantana, etc. Fara prajiturele, bomboane, ciocolata si alte dulciuri.

A se evita completarea excesiva a alimentatiei cu substante cu continut bogat in amidon, precum painea, cartofii, galustele, fulgii de ovaz etc.

Studii indelungate ale specialistilor dieteticieni au demonstrat ca nu este necesar sa se recurga la alimentarea suplimentara si nici sa se schimbe regimul alimentar din motive de fiziologie a alimentatiei.

Cea mai buna alimentatie pentru caine este cea a animalelor mici de prada. Ceea ce nu se poate aplica in toate cazurile. De aceea mai bine un caine care primeste zilnic aceiasi alimentatie si este sanatos decat un caine care este indopat zilnic cu altceva si are fenomene de deficienta.

PRADA LA PUNGA

In Markus-Mǜhle®Naturnah Hunde Futter exista toate componentele unei prazi naturale Faceti un test! Alimentati cainele timp de o luna cu nimic altceva decat cu acest produs si o sa va convingeti de calitatea exceptionala a acestui aliment. Aspectul frumos al cainelui si vitalitatea sa sunt o dovada a calitatilor acestui produs. Datorita compozitiei alimentare a produsului si a substantelor de balast se realizeaza aceste efecte.

Studii de dieta veterinara atesta ca acest aliment complet este bogat in minerale si asigura un necesar echilibrat de aminoacizi.

nevoie de alti aminoacizi ca si oamenii. Valori pozitive pentru caini sunt in produsele pe baza de carne, oua, peste etc. Bazele unei alimentatii sanatoase se afla in aportul echilibrat de aminoacizi.

Markus-Mǜhle®Naturnah Hunde Futter s-a fabricat prin metoda de zdrobire prin presare care favorizeaza curatarea dintilor, satisface cerintele de masticatie si prin urmare o salivare satisfacatoare.

NU ESTE NATURAL SA SE ALIMENTEZE CAINELE NUMAI CU TERCIURI, ALIMENTE MOI CARE NU NECESITA MASTICATIE. LA INGURGITARE EL NU SE FOLOSESTE DECAT DE LIMBA.

Multi uita ca el are si dantura.

Markus-Mǜhle®Naturnah Hunde Futter pentru toate rasele

este un aliment complet valoros pentru fiecare caine prin compozitia sa naturala si speciala. Aceasta hrana contine forta! Practicienii care sunt zilnic inconjurati de multi caini au preparat acest produs pentru ca si cainii sa traiasca sanatos. 367 kcal/100g aceste valori energetice usor digerabile s-au obtinut fara adaos de zahar si amidon.

Toate componentele solide vor fi separat macinate pentru a se obtine o faina! Astfel valabilitatea biologica a produselor naturale, amestecul si presarea la rece a substantelor vitale se imbunatateste.

Compozitia:

Faina de carne de pui, faina de porumb integrala, faina de orez integrala, faina de burta de vanat, germeni de orez, faina de oase de vanat, germeni de porumb, faina de tapioca, faina de sfecla, faina de peste marin, ulei de in, ulei de rapita amandoua presate la rece

Pulbere de fructe din: roscova, ananas, papaya, banane, cirese acerolatice, mere, pere, afine, mango, zmeura;

Plante aromatice, faina de albus de ou, faina de alge, minerale,vitamine.

Dragi crescatori!

Inainte de a iesi pe piata cu produsul nostru am hranit exclusiv cu Markus-Mǜhle®Naturnah Hunde Futter timp indelungat un numar mare de caini de rase diferite si rezultatul a fost plin de succes!

Nenumarati crescatori ne aduc multumiri pentru ca femelele dupa schimbarea regimului alimentar au fatat pui sanatosi si plini de vitalitate care mai tarziu au castigat premii importante.

Este alimentatia umana potrivita cainelui?

Cainele si omului cu toate ca sunt prieteni au canale digestive diferite. Si asta spune deja tot. Omul nu s-ar gandi ca ar putea manca burta cruda cu plante nespalate pentru caine este ceva firesc sau sa hraneasca vaca cu friptura de porc.

Oamenii nu mai tin cont de faptul ca cainele era initial un animal de prada. Resturile de mancare si cantitati escesiv de mari de cereale conduc mai devreme sau mai tarziu la deficiente de alimentatie; din pacate acest lucru se constata prea tarziu. Primele semne ar putea fi, de exemplu, matreata si ca naparleste tot anul, pe cand normal este sa naparleasca doar toamna si primavara.

Este cainele un carnivor?

Asta este ceea ce cred multi oameni si in consecinta hranesc cainele numai cu carne. In consecinta au loc fenomene de deficienta si impovararea metabolismului. Sindromul alimentatiei exclusiv carnivore dispare in momentul in care alimentatie se diversifica, devine potrivita cainelui si contine suficiente substante de balast de exemplu fibre neprelucrate .

O alimentatie saraca in fibre cauzeaza multe probleme cum ar fi: constipatia, tulburari cardiace sau de tensiune arteriala, pietre la rinichi, probleme ale intestinului gros. Substantele de balast asigura tranzitul intestinal al alimentelor prevenind astfel formarea substantelor in putrefactie. Aceste substante de balast sunt capabile sa indeparteze produsele metabolice toxice ale bacteriilor din intestin.

Dragi gradinari!

La Markus-Mǜhle®Naturnah Hunde Futter nu contin substante de conservare daunatoare sau coloranti sintetici. De aceea nu aruncati excrementele cainelui. In forma composta este un excelent ingrasamant si compost.
PREZENTARE C***********
MEMBRU
GRATUIT
C***********
5 779 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Hrana caini - caine - petshop

PRODUSE ASEMANATOARE CU MARKUS MUEHLE

Hrana pentru caini Markus-MuehleHrana pentru caini Markus-Muehle
Hrana pentru caini Markus-Muehle
Cum a luat fiinta aceasta hrana pentru caini? Ideea i-a venit unui medic veterinar renumit, proprietar de pensiune ...
Hrana pentru caini IBDerma-HyposensHrana pentru caini IBDerma-Hyposens
Hrana pentru caini IBDerma-Hyposens
IBDerma Hyposens este ideal pentru o dieta de eliminare practica si mai ales ultimativa in cazul cainilor cu piele ...
Hrana pentru caini - SportyHrana pentru caini - Sporty
Hrana pentru caini - Sporty
Sporty Sanatos datorita Sporty® Acest produs fara gluten se recomanda tuturor cainilor sanatosi si celor care si ...
Hrana pentru caini Speckweg-LightHrana pentru caini Speckweg-Light
Hrana pentru caini Speckweg-Light
Speck Weg - LIGHT Pentru sanatatea cainelui dumneavoastra. In prezent, supraponderabilitatea reprezinta o ...