Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

S.C. Hairsystem SRL este o companie ce importa si distribuie in Romania, produse profesionale pentru saloane de coafura, manichiura, pedichiura, cosmetica. Este importator exclusiv in Romania pentru produsele de ingrijire a parului SOCO Professional Italia ( Axenia-vopsele, Biomed- tratamente pentru toate tipurile de probleme capilare, So One - linia de styling ).
De asemenea importa si distribuie accesoriile pentru cafura, cosmetica, manichiura, pedichiura produse de compania Labor Pro Hair Italia. Oferta este intregita de gamele de mobilier de la producatori de prestigiu din Italia precum Vezzosi Arredamenti, Gigli& Meglio, Karisma Beauty, Ceriotti.
Totodata firma noastra pune la dispozitie linia de aparatura pentru modelare corporala de la Overline italia si linia de solar Eversun Tecnosun. Nu in ultimul rand, distribuim gama de produse pfofesionale pentru tratamente cosmetice faciale si corporale Vagheggi phytocosmetici.
Ramanem la dispozitia dumneavostra pentru orice intrebari si suntem siguri ca ne vom ridica la nivelul exigentelor dumneavostra.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
2 049 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse par - mobilier coafura - aparatura modelare corporala

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. HAIRSYSTEM SRL

Oferta firmei S.C. Hairsystem SRL nu contine nici un produs sau serviciu