Inscrie firma »
Acana Adult Large Breed 15 kg

Acana Adult Large Breed 15 kg

Tip produs: Acana | Superpremium | hrana caini
 

Prezentare Acana Adult Large Breed 15 kg

Datorita marimii si greutatii cainilor de rasa mare au nevoi nutritionale specifice. Sanatatea incheieturilor si cartilajelor, alaturi de cotrolul greutatii sunt preocupari primordiale de sanatate.

Formulat cu ingrediente de pui, ACANA Adult Large Breed este specific echilibrat pentru a asigura greutatea optima a crpului,prin prezenta glucosaminei, condroitinei si acizilor Omega-3 intr-un raport optim.

Este estimat ca 40% din cainii de talie mare sunt obezi, o situatie care rezulta din insuficienta exercitiilor si a mancarurilor prea bogate in grasimi. Pentru a veni in intampinarea acestor probleme, ACANA Adult Large Breed contine mai putine grasimi si supliment de L-carnitina pentru a ajuta la trnsformarea grasimilor in energie.

Cainii de talie mare sunt predispusi la probleme digestive care includ diaree si balonari. Fara grau si gluten, hrana ACANA cu continut scazut de amidon, usor digerabila, cu supliment de cicoare (FOS), drojdie (MOS) si sfecla fara zahar, contribuie la sanatatea digestiva si la cantitati mici si compacte de fecale.

Cainii de talie mare au nevoie de o dieta bogata in proteine pentru sustinerea masei si tonusului muscular. ACANA Adult Large Breed are ingrediente superioare de pui (min 40%) foarte apetisanta si bogata in proteine usor digerabile pentru a sustine masa musculara fara sa contribuie la ingrasarea cainilor.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
12 854 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: pet shop - magazin online - hrana animale de companie

PRODUSE ASEMANATOARE CU ACANA ADULT LARGE BREED 15 KG

Acana Puppy Large Breed 15 kgAcana Puppy Large Breed 15 kg
Acana Puppy Large Breed 15 kg
Densitatea oaselor si puterea combinate cu o crestere controlata sunt esentiale pentru dezvoltarea cateilor de talie ...

ACANA ADULT LARGE BREED 15 KG ESTE LISTAT IN: