Inscrie firma »
 

Prezentare I************

Iasisting ofera o gama diversificata de produse si servicii in domeniul situatiilor de urgenta (prevenirea si stingerea incendiilor), securitate si sanatate in munca (protectia muncii) si medicina muncii:

1. echipamente si accesorii PSI (stingatoare, hidranti interiori, hidranti exteriori, cutii hidrant, furtun de refulare, racorduri, reductii)
2. echipamente individuale de protectie si lucru (bocanci, salopete, casti, manusi,ochelari, masti, semimasti, alcooltest )
3. Service stingatoare (reparat, verificat si reincarcat)
4. Ignifugarea materialelor combustibile
5. Lucrari de termoprotectie a structurilor metalice
6. Usi antifoc
7. Verificare, intretinere si reparatii la sistemele si instalatiile, aparatele si dispozitivelor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu
8. Centrale detectie si sisteme de stingere si alarmare (sprinklere, drencere, aparate de control si semnalizare- ACS, detectoare de fum, senzori fum)
9. Proiectarea si intocmirea documentatiilor in vederea obtinerii autorizatiilor de securitate la incendiu (memorii tehnice, scenarii de siguranta la foc, planuri interventie in caz de incendiu)
10. Cursuri de formare profesionala (cadru tehnic cu atributii PSI, servant pompier, alpinist utilitar, cursuri protectia muncii)
11. Consultanta si instructaj privind SU (situatii de urgenta), SSM (securitate, sanatate in munca -protectia muncii), ISCIR , mediu.
12. Propaganda vizuala SU si SSM
13. Medicina muncii
14. Psihologia muncii
15. Laborator de analize medicale

In toate activitatile productive si de consultanta pe care le desfasuram, primordiala este satisfactia clientilor nostri, calitatea produselor si serviciilor oferite.
PREZENTARE I************
MEMBRU
GRATUIT
I************
1 580 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: protectia muncii - situatii de urgenta - consultanta

ULTIMELE PRODUSE ALE IASISTING SRL

Oferta firmei IASISTING SRL nu contine nici un produs sau serviciu