Inscrie firma »
 

Prezentare M*********

Infiintata in anul 1994, Muvi Impex S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Sibiu, judetul Sibiu.

Cu o echipa de 40 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de carne, mezeluri, abatorizare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Printre produsele pe care vi le recomandam se numara: carnati picanti, carnati harghita, carnati bicaz, carnati muntenia, carnati taranesti, carne tocata si carne de mici, ceafa afumata, pulpa de porc fara os, cotle de porc, crenwursti piept piept pui, muschi de vita, muschi file, muschi tiganesc, salam de porc, salam de vara, salam italian, salam dumbrava, salam de porc traditional.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Principala preocupare a companiei Muvi Impex S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.
PREZENTARE M*********
MEMBRU
GRATUIT
M*********
4 425 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: MEZELURI - ABATOR - CARNE

ULTIMELE PRODUSE ALE MUVI IMPEX

Mezeluri - afumatoriMezeluri - afumatori
Mezeluri - afumatori
oase afumate, coaste afumate, ciolane afumate, costita afumata, slanina afumata, picioare de porc afumate ...
Mezeluri - prospaturiMezeluri - prospaturi
Mezeluri - prospaturi
firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de produse proaspete: crenwursti de vita, crenwursti piept pui, ...
MUVI IMPEX ESTE INSCRISA IN