Inscrie firma »
UTILAJE CONSTRUCTII INTERCOM SRL Prezentare firma Produsele firmei Contact
Statie sortare spalare concasare piatra

statie sortare spalare concasare piatra

Tip produs: statie spalare | moara ciur concasor | sfaramare spargere piatra
Telefon: click aici0749159519
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Rosca Claudiu
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare statie sortare spalare concasare piatra

Distribuim la pret de producator utilaje pentru balastiere si cariere piatra,mori primare, secundare si tertiare mobile, statii sortare,spalare si concasare semifixe, fixe si telecomandate, granulatoare,ciururi vibrante,concasoare, benzi transportoare,etc. La cererea clientilor nostri, acestor linii tehnologice li se asigura omologare rutiera.
De asemenea putem furniza la cererea clientilor nostri piese de schimb pentru utilajele noastre sau de ale altor producatori, precum si servicii de mentenanta, consultanta,modernizare, retehnologizare si echilibrari de flux pentru utilajele proprii, chiar in alternanta cu alte firme.
Atat utilajele fixe cat si cele mobile sunt proiectate pentru a optimiza relatia performanta-calitate-pret, pastrand un interes deosebit in satisfacerea nevoilor clientilor nostrii.
Departamentele noastre tehnice si comerciale depun mult profesionalism si experienta in proiectarea fiecaror utilaje si linii tehnologice. Compania noastra se afla pe pozitia de a garanta atingerea cu succes a rezultatelor dorite utilizand tehnologiile noastre.
In conformitate cu cerintele pietei, suntem obligati sa proiectam si sa construim aceste utilaje de diferite dimensiuni, cu capacitatea de a fi deplasate unde le este necesara prezenta. Pentru acest motiv sunt proiectate cu roti, cu senile si telecomandate.
Oferim clientilor nostri posibilitatea achizitionarii de utilaje si echipamente prin intermediul fondurilor nerambursabile punand la dispozitia acestora consultanta specializata, baza documentara si toata sustinerea necesara in derularea unui asemenea proiect.
Discounturi atractive.
PREZENTARE UTILAJE CONSTRUCTII INTERCOM SRL
de 9 ani UTILAJE CONSTRUCTII INTERCOM SRL
152 954 accesari
Persoana de contact: Rosca Claudiu
Adresa postala: str.D. Cantemir, nr. 5 / 2
Localitate: Focsani, Vrancea
Telefon: click aici 0749159519
Fax: 0237222331
Website:

Activitate firma: statii beton asfalt sortare concasare masini - utilaje deszapezire lame sararite freze - utilaje patiserie brutarie silozuri cereale micro