Inscrie firma »

O*****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare O*****************************

OMNIA CONSULTING & SERVICE a fost creata in Mai, anul 2007 ca Societate de consultanta si servicii pentru companiile cu profil industrial si comercial, avand ca activitate principala selectia si plasarea fortei de munca, inregistrata la I.T.M. Calarasi in Registrul Special la nr. 6 din 24.05.2007.
OMNIA CONSULTING & SERVICE este autorizata ca Agent de Munca Temporara de catre Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, cu autorizatia Seria AMT Nr. 000001, functionand in baza Legii 53/2003 actualizata 2007 si a H.G. 938/10.06.2004 si H.G. 226/ 24.03.2005.
Ca Agent de Munca Temporara, OMNIA CONSULTING & SERVICE raspunde unor necesitati conjuncturale, probleme care trebuie rezolvate urgent cum ar fi: cresteri bruste ale productiei, comenzi neprevazute, absenta neasteptata de la locul de munca a unor angajati iar avantajele beneficiarului se pot extinde pana la:
-micsorarea costurilor, care devin cel putin in parte o cheltuiala variabila ce nu va mai apasa ca un cost fix in bilanturile intreprinderii,
-eliminarea situatiilor de litigiu comparative cu contractile de munca pe perioada nedeterminata,
-posibilitatea de a experimenta strategii de dezvoltare sau de inovatie, reducand riscurile legate de eventuale insuccese,
-satisfacerea prioritara a exigentei de a face alegeri care sa fie reversibile fara mari complicatii limitand astfel costurile care apar in momentul plecarii personalului.
OMNIA CONSULTING & SERVICE se identifica drept un instrument ideal de analiza in punctul de intalnire dintre cerere si oferta pe piata de munca.
Activitatea noastra este centrata in principal pe urmatoarele segmente de interventie:
-Management Search
-Cautare, selectie si plasare de personal
-Agent de ocupare a fortei de munca in strainatate
-Agent de munca temporara
-Administrarea resurselor umane
OMNIA CONSULTING & SERVICE are convingerea ca dispune de resursele si experienta necesara pentru a fi in gradul de a Va oferi servicii de inalt profesionalism a caror finalitate este cresterea capitalului intellectual al companiei dumneavoastra, orientate spre a crea valoare si a genera eficienta.
PREZENTARE O*****************************
MEMBRU
GRATUIT
O*****************************
1 830 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
O*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: recrutare - forta de munca - resurse umane

ULTIMELE PRODUSE ALE OMNIA CONSULTING & SERVICE SRL

Oferta firmei OMNIA CONSULTING & SERVICE SRL nu contine nici un produs sau serviciu