Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Cu peste 10 ani de experienta in domeniu, MEDCENTER reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale clinice si de laborator din Romania. Misiunea companiei este aceea de a asigura o evaluare corecta a starii de sanatate a pacientilor, printr-un diagnostic precis si rapid, toate centrele sale medicale oferind servicii bazate pe o aparatura ultramoderna, coordonate de un personal medical special pregatit.
Calitatea serviciilor oferite de toate laboratoarele MEDCENTER a fost certificata conform standardului SR EN ISO 15189:2007.

In prezent, serviciile companiei sunt oferite in centrele medicale Medcenter din orasele Baia Mare, Cluj-Napoca, Brasov, Focsani, Buzau, Iasi, Braila si Bucuresti (clinicile din Calea Victoriei, Vitan, Berceni, Titan si Militari.

Fiecare clinica Medcenter detine un Laborator performant de analize medicale acreditat RENAR, cabinete pentru medici de familie si medici de specialitate, precum si aparatura moderna pentru explorarile functionale.
Principalele servicii de medicina clinica oferite sunt: cardiologie, dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicina interna, medicina de familie, neurologie, diabet si boli de nutritie, oftalmologie, ORL, psihiatrie, psihologie si urologie.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
2 570 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: clinica - laborator - medicina muncii

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. MEDCENTER S.R.L.

Oferta firmei S.C. MEDCENTER S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu