Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Executam tencuieli si sape mecanizate la cel mai ridicat nivel de calitate. Experienta 10 ani in Italia, 10 echipe tencuiala, 4 echipe turnat sape la cele mai mici preturi.

90% din ansamblurile rezidentiale, hoteluri, vile din Constanta au executate sapa si tencuiala mecanizata de catre echipele noastre.

Societatea noastra s-a format in 1995.

De-a lungul timpului, am format o echipa omogena, de oameni cu experienta, organizata, motivata si eficienta. Avem o dotare tehnica moderna (pompe de sapa si de tencuiala, compresoare si generatoare, vehicule utilitare, schele, dispozitive, scule etc) si in cei peste 10 ani de experienta, atat in tara cat si in strainatate. am executat mai mult de un milion de metri patrati de tencuieli si sape mecanizate.

Acordam aceeasi atentie sporita fiecarui client in parte, indiferent de volumul lucrarilor solicitate sau de faptul ca executam sape sau tencuieli mecanizate pentru ca multumirea acestuia este pentru noi nu numai dezideratul primordial dar si cea mai buna reclama.

Fie ca va fi utilizata ca atare, pentru depozite, subsoluri sau parcari subterane fie ca veti opta pentru acoperiri epoxidice, gresie, parchet sau mocheta, suprafata pardoselii trebuie sa fie plana, fara denivelari sau crapaturi si rezistenta in timp. Astfel de caracteristici se pot obtine numai prin aplicarea unei sape. Metodele traditionale sunt laborioase si costisitoare iar adesea rezultatele sunt sub nivelul asteptarilor.

Sapele mecanizate, executate corect, indeplinesc si depasesc cerintele beneficiarilor. Mai mult, costurile de executie sunt mult reduse. De asemenea nu trebuie sa asteptati o vesnicie pentru ca sapa sa fie gata si nici sa reprogramati lucrarile ulterioare, pentru ca societatea noastra poate executa peste 200 metri patrati intr-o singura zi, cu fiecare utilaj.

Dotarea tehnica moderna, personalul cu experienta, atent selectionat si bine motivat, ne permit sa raspundem prompt solicitarilor dumneavoastra, indiferent de volumul de lucru, la un nivel calitativ ireprosabil. Asa cum am mai scris, nu suntem o firma mare, dar suntem organizati si eficienti.



Tencuieli.

Cei mai multi dintre noi am intalnit, in propria casa sau in casa altora, situatia in care un perete aparent drept, cand este iluminat razant dezvaluie o multime de imperfectiuni si denivelari, spre insatisfactia proprietarului. Daca am si platit meseriasilor o multime de bani, le-am asigurat eventual hrana si cate o bere, situatia e de-a dreptul frustranta.

Tehnologia are insa solutii. Acoperirile cu gips-carton sunt uneori o solutie, pentru ca rezultatele de planitate sunt multumitoare. Totusi pot aparea unele neplaceri, precum eventuale crapaturi la imbinari iar rezistenta scazuta la impact este de asemenea un aspect de avut in vedere.



Solutia optima insa sunt tencuielile mecanizate. Si aici depindeti de meseriasi, insa atunci cand fiecare dintre acestia au executat deja sute de mii de metri patrati de tencuieli, pentru clienti dintre cei mai exigenti, in tara si in strainatate, lucrarile dumneavoastra de tencuiala sunt pe maini bune, iar lumina razanta despre care am scris mai sus va fi un prilej de satisfactie pentru fiecare proprietar.

Contactati-ne si vom raspunde cu placere solicitarilor dumneavoastra, deoarece consideram ca pentru orice firma clientul multumit este cea mai buna reclama.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
4 908 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tencuieli si sape mecanizate - gleturi - sape mecanizate

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ROBY FOODS SRL

Executie gleturiExecutie gleturi
Executie gleturi
In special pentru cazurile in care executam tencuieli, putem oferi si executia gletuirii, la preturi competitive, reduse ...
Tencuieli mecanizateTencuieli mecanizate
Tencuieli mecanizate
Cei mai multi dintre noi am intalnit, in propria casa sau in casa altora, situatia in care un perete aparent drept, cand ...
Sape mecanizateSape mecanizate
Sape mecanizate
Fie ca va fi utilizata ca atare, pentru depozite, subsoluri sau parcari subterane fie ca veti opta pentru acoperiri ...
SC ROBY FOODS SRL ESTE INSCRISA IN