Inscrie firma »
 

Prezentare Dacland

Company: SC. "Dacland 2002" SRL date:
Country: Romania
City: Bucharest
Address: Sos. Andronache nr. 203,
sector 2

Telephone:
mobile +40-0722728128
line: +40-0212421687
fax: +40-0212423306
e-mail: [email protected]





Oferta servicii


Avem placerea de a va aduce la cunostinta oferta noastra in domeniul serviciilor legate de intretinerea si repararea si reconditionarea obiectelor de arta.
Activitatea noastra cuprinde o paleta larga de lucrari atit in ceea ce priveste obiectele de arta clasica laica dar si a celor de cult, bisericesti.
Tehnologia noastra ne permite atit refacerea unor piese distruse in mare parte(ex. candele Bicerica Olari) cit si redarea aspectului original al pieselor de folosinta frecventa(chivot, Sf. Cruce, etc.- Biserica Delea Veche).
De asemenea, se pot reface lucrari de vitralii si alte ornamentatii din metale sau lemn, inclusiv copierea unor piese lipsa sau inlocuirea celor deteriorate.



Firma noastra este implicata in mai multe domenii de activitate datorita dotarilor sale ce permit executarea unor piese/obiecte si servicii foarte diferite:
* Obiecte decorative/functionale din sticla metalizata- ceasuri de masa si de perete, sticle de bauturi personalizate, icoane cu acoperire metalica pe sticla gravata, rame foto, tablouri din sticla gravata si metalizata
* Galvanoplastie- feronerie la comanda-orice model, suporti, sfesnice, candele, etichete metalice in relief, cele mai diverse obiecte metalice ce se preteaza la tehnologia galvanoplastiei
* Sablare ornamentala geamuri si diferite obiecte de sticla sau metal
* Reconditionare obiecte de cult, statuete, obiecte alama, bronz, cupru,etc prin curatare, lipire, reconstituire, patinare cu solutii speciale, protectie la factorii de mediu agresivi
* Galvanizare- cuprare, alamire, argintare, aurire, nichelare, cromare, zincare
* Rasini turnate acoperite metalic: picioare de lampa, brate candelabru, statuete, minere, etc
* Rasini armate cu fibra de sticla pentru cele mai diverse aplicatii: panouri decorative tip"basorelief", imitatie piatra naturala, coloane false, etc

Serviciile pe care vi le oferim au un raport calitate pret care a fost apreciat de catre toti beneficiarii nostri, atit din Bucuresti cit si din provincie.

In speranta ca oferta noastra v-a poate fi de folos va asteptam sa ne contactati la adresele sau numerele de telefon de mai sus.

Cu deosebita stima,

Director
Sorin Dobrescu
PREZENTARE Dacland
LIGHT
MEMBER
Dacland
10 592 accesari
Persoana de contact: dobrescu sorin
Adresa postala: sos Andronache
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0722728128
Fax: 2423306
Categorie principala:
Arta/Bijuterii/Cadouri » Cadouri

ULTIMELE PRODUSE ALE DACLAND

PersonalizarePersonalizare
Personalizare
inscriptionare sticla diverse ...
Ceas vitraliuCeas vitraliu
Ceas vitraliu
ceas vitraliu ...
Personalizare "de lux"Personalizare "de lux"
Personalizare "de lux"
gravura metalizata si argintata ...
ViraliuViraliu
Viraliu
sticla in montaj plumb ...
ReproduceriReproduceri
Reproduceri
reproduceri lucrari vechi ...