Inscrie firma »
FRANCIZA AFACERE PARDOSELI SI DRENAJE

FRANCIZA AFACERE PARDOSELI SI DRENAJE

Tip produs: FRANCIZA | FRANCIZA PARDOSELI | FRANCIZA SISTEME DE DRENAJ
Producator: Europrofis
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare FRANCIZA AFACERE PARDOSELI SI DRENAJE

Salut!

Acorda-ti cateva minute si cu rabdare citeste pana la capat. S-ar putea sa fie oportunitatea vietii tale.

Te-ai gandit vreodata sa demarezi o afacere ? Sa fii “pe cont propriu” cum se spune ? Ai avut vreodata ragazul sa te gandesti cum ar fi sa incepi de unul singur ? Mediul concurential de pe majoritatea pietelor din Romania a devenit atat de agresiv incat, fara cateva sute de mii de euro sau minim zeci de mii de euro este aproape imposibil sa incepi o afacere serioasa intr-un domeniu. Apoi sunt atata asa zise oferte de business incat daca vreodata ai vrut sa incepi ceva, ai fost descurajat de lipsa de profesionalism a celor care il propuneau. Este plin internetul de oferte de “business” care mai de care mai “atractive” si care de fapt nu ascund inspate decat intentia de a-ti lua cativa bani.

Primul gand legat de inceperea, de demararea unei afaceri este legat de domeniul de activitate. Ce sa fac ? se intreaba orice viito r business-man. Conform marilor invatati, cel mai bine este sa intri intr-un domeniu pe care il cunosti. Pe de alta parte cu cat un domeniu este mai stabil si mai atractiv, cu atat barierele de intrare sunt mai inalte. Ori ai nevoie de investitii mari initiale (spatii, utilaje, masina etc) ori barierele sunt de ordinul competentei. De obicei cand competenta este obstacolul cel mai important si mai greu de trecut, acolo sunt si bani pentru ca vorbim de piete de nisa cum spun marketerii. Exista bineinteles multe domenii de nisa unde e vorba de foarte multi bani.
Cele mai multe asa zise piete inguste, presupun oferirea unor produse sau servicii care pe langa investitia in materiale, manopere si logistica presupun o cunoastere foarte buna a tot ceea ce se intampla in piata respectiva (produse, particularitati si detalii de finete care nu prea se aud la training-uri)

Dupa ce am ales domeniul incepem sa ne punem intrebari legate de continuitatea si sezonalitatea afacerii. Cum “merge” ? Cam cat as putea vinde, cam cum se situeaza vanzarile pe fiecare luna a anului? Cat de des vor avea clientii mei nevoie de produsul pe care-l ofer si tot asa. De aici rezulta ca dupa ce am ales un domeniu de nisa, trebuie sa ma asigur ca cererea este suficient de mare si de continua. Asta inseamna ca trebuie ca afacerea mea sa ofere ceva la care sa nu se priceapa prea multa lume dar de care sa aiba nevoie un numar apreciabil de clienti iar cererea sa aiba o frecventa satisfacatoare. Cam asta presupune o afacere stabile pe termen lung.

Acum 8 ani, cand am intrat in domeniul de care va voi vorbi, nu stiam mai nimic despre aceasta piata. Cand am pornit de la zero, pe cont propriu, acum 5 ani, in urma celor 3 ani de experienta ca si angajat la o firma care activa in aceiasi zone de business, credeam ca am solutiile la toate problemele. Evident, timpul si experientele prin care am trecut mi-au demostrat ca de fapt nu stiam inca nimic din ceea ce va urma. Daca atunci as fi avut ocazia sa intru intr-o echipa cu experienta care sa ma sustina din toate punctele de vedere al platformei de business, pierderile, pentru cele mai valoroase invataminte le tragic din esecuri ar fi fost infinit mai mici. Cu toate astea in decembrie 2012 am incheiat bilantul cu o cifra de afaceri de peste 17 miliarde de lei vechi. Nu stiu daca e mult sau putin, cert este ca am reusit sa ajung sa traiesc din asta si nu mi-a lipsit nimic.



Am ajuns la stadiul in care stiu foarte bine ce trebuie facut pentru ca si inca cativa parteneri noi sa lucreze impreuna cu mine si castige la fel de bine.

S-ar putea sa poti si tu sa faci asta. De fapt s-ar putea sa ma si intreci in cativa ani sau mai repede. Nu e multilevel marketing, nu e joc de noroc, nu e nici o schema piramidala, munca la domiciliu sau cine stie ce propuneri de tranzactionare pe piata valutara.

Am spus ca s-ar putea sa poti si tu pentru ca desigur, nu oricine este structurat sa faca acest gen de business, este necesar un anume profil sau background cum spun agentiile de recrutare.

Ca sa spun DA !!! Esti omul potrivit pentru a-mi fi partener treuie sa indeplinesti 3 conditii:

1. sa-ti placa sa comunici sau mai mult sa-ti placa sa vinzi
2. sa fi avut in experientele anterioare un contact de minimum an cu domeniul constructiilor fie in executie fie in alt domeniu conex
3. sa-ti placa banii

Daca ai lucrat sau ai avut legatura cu domeniul constructiilor, ai acum aceasta oportunitate.

Este vorba de o franciza in domeniul furnizarii de sisteme de pardoseli calde (covor pvc, linoleum, pardoseli epoxidice, pardoseli sportive din cauciuc turnat) si in domeniul sistemelor de drenaj pentru apele pluviale, reziduale si/sau menajere.

Piata potentiala este atat de mare ca nici nu-ti poti imagina in acest moment.

Daca crezi ca poti incepe o astfel de afacere avand tot suportul meu (promovare, platforma de business, proceduri de lucru, site personalizat, echipe de montaj, credit comercial si multe alte secrete) nu-ti ramane decat sa actionezi.

Raspunde-mi la acest mesaj si continuam discutia spre fapte. Intr-un timp foarte scurt poti avea afacerea ta, cu un sistem pus la punct in ani de experienta, cu promovare, cu acces la o gama foarte larga de produse si mai ales cu suport tehnic continu.

Multumesc pentru rabdare!

Cu stima,

Sebastian OLARU

Manager

Europrofis.ro srl
PREZENTARE E****************
MEMBRU
GRATUIT
E****************
159 333 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: covor PVC si pardoseli profesionale tip tarkett - separatoare de grasimi si hidrocarburi - drenaje de interior din inox si guri de scurgere

PRODUSE ASEMANATOARE CU FRANCIZA AFACERE PARDOSELI SI DRENAJE

COVOR PVC PENTRU SPATII MEDICALECOVOR PVC PENTRU SPATII MEDICALE
COVOR PVC PENTRU SPATII MEDICALE
Covor PVC pentru spatii medicale Conditiile privind asigurarea conditiilor generale de igiena, publicate in ...
Sisteme de Guri de scurgere din FONTASisteme de Guri de scurgere din FONTA
Sisteme de Guri de scurgere din FONTA
Sisteme de Guri de scurgere din FONTA Guri de scurgere din fonta Gama de guri de scurgere din fonta WAL® ...
Sisteme de guri de scurgere din PLASTICSisteme de guri de scurgere din PLASTIC
Sisteme de guri de scurgere din PLASTIC
Sisteme de guri de scurgere din PLASTIC Easyflow - o solutie economica, estetica si durabila Guri de scurgere din ...
Sisteme de guri de scurgere din PLASTICSisteme de guri de scurgere din PLASTIC
Sisteme de guri de scurgere din PLASTIC
Easyflow - o solutie economica, estetica si durabila Guri de scurgere din plastic cu dimensiuni standardizate Intr-o ...
Rigole pentru terenuri de sportRigole pentru terenuri de sport
Rigole pentru terenuri de sport
Rigole pentru terenuri de sport Drenajul pistelor de atletism este un domeniu in care exceleaza. Dovada o ...
RIGOLE DE PARDOSEALA DIN INOXRIGOLE DE PARDOSEALA DIN INOX
RIGOLE DE PARDOSEALA DIN INOX
Confectionate din otel inoxidabil, rigolele sunt utilizate pentru drenarea apelor de pe pardoseli si descarcare/ ...
PARDOSELI SPORTIVE OUTDOORPARDOSELI SPORTIVE OUTDOOR
PARDOSELI SPORTIVE OUTDOOR
PARDOSELI SPORTIVE EXTERIOARE DE CALITATE SUPERIOARA: Fiecare pardosea sportiva de exterior pe care v-o oferim este ...
Pardoseli Sportive din cauciuc turnatPardoseli Sportive din cauciuc turnat
Pardoseli Sportive din cauciuc turnat
Pardoseli Sportive din cauciuc Turnat de interior (indoor) si de exterior (outdoor) Fiecare pardosea sportiva pe ...
Rigole din beton cu polimeriRigole din beton cu polimeri
Rigole din beton cu polimeri
Rigole din beton cu polimeri MultiDrain V100-300S/G dezvolta un concept de sisteme de drenaj complet nou, care ...

FRANCIZA AFACERE PARDOSELI SI DRENAJE ESTE LISTAT IN:

FRANCIZA AFACERE PARDOSELI SI DRENAJE - PRODUSE SIMILARE