Inscrie firma »

P*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare P*********************

GENERALITATI
PALAS PAPER MARINE SRL a fost infiintata in anul 2003, intr-o structura actuala a actionariatului de 100% capital privat.
PALAS PAPER MARINE SRL are in prezent un numar de 21 de angajati, ca personal tehnic si de executie.
Societatea dispune de o suprafata totala de 1500 metri patrati, formata din spatii de depozitare si de productie moderne, precum si de un parc propriu de transport.

DOTARE SI ACTIVITATI PRINCIPALE

1. MASINA DE FABRICAT SERVETELE 27 x 27 CM, cu un grup de gofrare, doua grupuri de tipar, numarare automata a pachetelor produse, setare electronica a numarului de servetele din pachet; utilajul poate produce servetele in unul sau doua straturi ; capacitate lunara de productie: 20 tone.
2. MASINA DE FABRICAT SERVETELE 25 x 25 CM, cu un grup de gofrare, setare mecanica a numarului de servetele din pachet; utilajul poate produce servetele in unul sau doua straturi ; capacitate lunara de productie: 6 tone.
3. 2 MASINI DE FABRICAT SERVETELE 25 x 25 CM, cu cate un grup de gofrare, setare electronica a numarului de servetele din pachet; utilajul poate produce servetele in unul sau doua straturi ; capacitate lunara de productie: cate 20 tone.
4. MASINA DE FABRICAT SERVETELE 33 x 33 CM, cu doua grupuri de gofrare, doua grupuri de tipar, numarare autoata a pachetelor produse, setare electronica a numarului de servetele din pachet; utilajul poate produce servetele in unul sau doua straturi ; capacitate lunara de productie: 25 tone/luna; masina are pozibilitatea de a schimba pana la cinci tipuri de gofrare a servetelelor.
5. LINIE DE FABRICAT HARTIE IGIENICA SI PROSOAPE DE BUCATARIE
a. bobinator, latime de lucru utila 1600mm, grup de gofrare, unitate de portionare;
b. utilaj de fabricat tuburi spiralate, cu doua bobine la desfasurator, cu taiere automata;
c. banzig pentru taiat suluri rezultate de la bobinator in subformate.

Capacitate totala a liniei de fabricatie : 30 tone/luna.

In functie de hartia suport utilizata, se poate produce hartie igienica reciclata sau din celuloza pura, precum si prosoape de bucatarie.
6. Utilaj de taiere a hartiei din bobina in coala - Strecker: latimea maxima a bobinei 1200mm, posibilitate de taiere simultana a 8 bobine, posibilitate de numarare automata a colilor taiate; capacitate de productie: 100 tone/luna.
7. Utilaj de taiere a hartiei din bobina in coala - Jagenberg: latimea maxima a bobinei 2100mm, posibilitate de taiere simultana a 8 bobine; capacitate de productie: 100 tone/luna.
8. Ghilotina: format maxim 1200 x 1800mm; capacitate de productie: 20 tons/luna.
9. Complementar productiei de servetele si hartie igienica, firma noastra desfasoara si o vasta activitate comerciala, prin retaua de parteneri la nivel national, putand livra clientilor nostri o gama larga de hartii, fie simple (de ambalaj, scris, tipar sau copiator) sau superioare (hartie cu polietilena, folie de aluminiu sau ambele).
PREZENTARE P*********************
MEMBRU
GRATUIT
P*********************
1 781 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Birotica/Papeterie » Ambalaje din hartie

ULTIMELE PRODUSE ALE PALAS PAPER MARINE SRL

Oferta firmei Palas Paper Marine SRL nu contine nici un produs sau serviciu
PALAS PAPER MARINE SRL ESTE INSCRISA IN