Inscrie firma »
Hostess

Hostess

Tip produs: hostess | sampling | pliante
 

Prezentare Hostess

1.Hosstes : Activitatea de hosstes este utilizata in principal pentru targuri, expozitii si evenimente, conferinte, petreceri,etc si principalele atributii sunt de primire si asezare a invitatilor, de oferire a informaiilor generale si ghidare spre persoanele avizate in domeniu pentru o serie mai bogata de informatii, de a intretine o atmosfera cat mai placuta in cadrul evenimentelor respective, distribuirea de pliante acolo unde este cazul si chiar servirea invitatiilor cu anumite produse.

2.Sampling : Activitatea de sampling se regaseste, de cele mai multe ori, in cadrul super-marketurilor si se realizeaza prin intermediul promoterilor care prezinta produsul dumneavostra fie prin degustari, promovare la raft, oferire de premii promotionale si, impreuna cu acestea, oferirea de pliante si informatii despre promotie.

3. Flyere : Activitatea de distributie flyere are loc atat in spatii interioare cat si in spatii exterioare si se desfasoara pe o durata mai scurta de timp( intre 2- 6 ore/ zi ) si presupune impartirea unor pliante cu oferte promotionale in principalele zone ale orasului, zone aglomerate cum ar fi gurile de metrou sau zonele centrale.
Distributie de pliante se poate face catre:
- pietoni;
- conducatorii auto;
- in centre comerciale;
- in cutiile postale;
PREZENTARE F***********
MEMBRU
GRATUIT
F***********
2 929 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Agentii publicitate