Inscrie firma »

H************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare H************************

HT Design construieste standuri expozitionale personalizate atat in tara cat si in strainatate.

Suntem o echipa tanara si dinamica. Ne face placere sa va consiliem pentru o participare reusita la targuri, congrese si expozitii.

Avem ganduri marete, idei indraznete, obiective inalte. Suntem mereu la curent cu noutatile din domeniu. Ne pliem rapid pe cerintele si bugetul clientului. Suntem prompti in rezolvarea situatiilor neprevazute si ne putem mandri cu cei peste 10.000 mp construiti si cei peste o suta de clienti care ne recomanda cu incredere.

Ce trebuie sa faceti? Gasiti targul, alegeti spatiul, iar noi ne ocupam de: stand(constructie si amenajare), pliante, brosuri, obiecte pomotionale, aparatura electro-tehnica, grafica, servicii hostess, translatori, toate realizate in timp util pentru ca dumneavoastra sa va puteti canaliza energia pentru promovarea produselor si serviciilor companiei.

De ce targuri? Pentru ca aici intalniti un numar mare de posibili clienti, va cresteti vizibilitatea, vedeti noile tehnologii si produse lansate in domeniul dumneavoastra, cunoasteti concurenta, distrubuitori sau furnizori.

Nu stim daca v-am convins, dar, atunci cand intr-adevar simtiti ca e momentul pentru o schimbare in firma pe care o reprezentati, apelati cu incredere la noi.
PREZENTARE H************************
MEMBRU
GRATUIT
H************************
622 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
H************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: standurii - expozitionale - targuri

ULTIMELE PRODUSE ALE HOLIDAY TRAVEL DESIGN SRL

Oferta firmei HOLIDAY TRAVEL DESIGN SRL nu contine nici un produs sau serviciu
HOLIDAY TRAVEL DESIGN SRL ESTE INSCRISA IN