Inscrie firma »
VEGETAL R - SILUET

VEGETAL R - SILUET

 

Prezentare VEGETAL R - SILUET

IDEAL IN CURA DE SLABIRE SI IN PERIOADELE DE POST
- Produs exclusiv vegetal
- Bogat in proteine
- Nu contine colesterol sau grasimi
- Favorizeaza arderea grasimilor
- Regularizeaza traficul intestinal
- Elimina toxinele din organism
400 GRAME
Este recomandat pentru anemii, vegetarieni, copii, femei, sportivi. Ajuta la slabirea naturala prin arderea grasimilor, regularizeaza traficul intestinal, impiedica acumularea de colesterol. Elimina toxinele din organism, vitaminizeaza si mineralizeaza.
Proteinele vegetale continute reduc riscul aparitiei bolilor cardiovasculare si a aterosclerozei organelor vitale. 50 de grame de produs asigura vitaminele si mineralele pentru o persoana care nu depune efort fizic mare.

Concentrat destinat sa completeze nutritiv si energetic alimentatia zilnica careia ii aduce un plus de proteine, hidrati de carbon, minerale si vitamine. Materiile prime folosite la fabricarea produsului au un grad ridicat de puritate si sunt lipsite de toxicitate, utilizarea lor raspunzand exigentelor sanitare si nutritionale ce se impun unui concentrat alimentar sanatos.

Proteinele reprezinta aproximativ 30%, fiind formate exclusiv din proteine vegetale, izolat proteic solubil din soia (la care se adauga proteinele din cereale expandate si din pudra de cacao). Calitativ ele sunt holoproteine din grupele albuminelor, globulinelor si prolaminelor bine tolerate de organismul uman avand un randament de asimilare ridicat (75-80%) absortia lor intestinala facandu-se in zone si la durate de timp diferite. O parte din proteine sunt partial hidrolizate pana la nivel de polipeptide mult mai accesibile sistemului enzimatic uman datorita caracteristicilor fizice si chimice ale acestora: greutate moleculara si grad de polimerizare mici, indici de solubilitate si dispersibilitate proteica foarte mari, proprietatea de formare a gelurilor, ceea ce permite retinerea unor cantitati sporite de apa intramoleculara deosebit de importanta pentru cresterea activitatii enzimatice a hidrolazelor. In plus, globulinele din soia, cunoscute sub denumirea generica de glicinina fac parte dintre proteinele cele mai asimilabile in metabolismul uman, ratia eficientei lor proteice situandu-se la nivelul optim cunoscut.

Produsul mai contine o serie de vitamine hidrosolubile si magneziu. Adausul s-a realizat astfel incat, ratia suplimentara administrata zilnic sa contina necesarul din acesti compusi.

Vitamina B5 - acidul pantotenic - are implicatii in procesele redox enzimatice, in reactiile biochimice de transformare si metabolizare a glucidelor. Totodata ea stimuleaza motilitatea gastrointestinala benefica in procesele de absortie nutritiva, folosindu-se in medicina alopata, chiar in tratamentul unor boli gastrice si intestinale precum hipotonia intestinala, distensia abdominala sau tulburarile de absortie, caracteristici pentru care ea a fost adaugata produsului in proportie de 5 mg/100g, valoare ce constituie doza necesara de intretinere pentru o persoana adulta, sanatoasa.

Vitamina B6 - piridoxina, piridoxalul sau adenina - este necesara organismului uman in proportii zilnice de 1-5 mg si se dozeaza in produs sub forma preparatului farmaceutic clorhidrat de piridoxina - pulbere cristalina alba, fara miros, avand gust acrisor placut. Fiind un factor vitaminic cu functie de coenzima in metabolismul aminoacizilor, ea este implicata intr-un numar insemnat de reactii metabolice si folosita medical in profilaxia si tratamentul unor boli atat de nutritie cat si alte afectiuni carentiale sau neurologice. Aceasta vitamina actioneaza cu deosebire asupra troficitatii celulei nervoase si pielii cat si in eritropoieza fiind indicata in afectiuni hematologice, distrofii musculare, hipertensiune arteriala etc. S-a considerat necesara adaugarea ei in scopuri profilactice in cazul persoanelor ce depun eforturi fizice deosebite si ca ameliorator al metabolismului proteinelor administrate in concentratii ridicate. De altfel, adausul de vitamina B6 este la nivelul dozei minime de intretinere (cca 2 mg/zi) pentru omul matur sanatos cu activitati fizice, in asa fel incat ratia suplimentara recomandata zilnic (90 g) sa contina aceasta valoare vitaminica.

Acidul L-ascorbic - cunoscut ca vitamina C este un compus cu caracter puternic reducator fiind implicat, in organismul uman, in toate reactiile biochimice de oxidoreducere datorita rolului sau de donator - acceptor reversibil de hidrogen - electroni, la nivel intracelular. In acelasi timp, vitamina C favorizeaza depunerea ionilor de Calciu in oase, mareste rezistenta organismului la infectii, intervine activ in metabolismul glucidelor, protidelor si lipidelor luand parte la procesele metabolice de oxidoreducere.
Functiile acestei vitamine sunt multiple si deosebite, necesarul diurn fiind de minimum 50 mg.

Rolul magneziului in nutritie nu este inca pe deplin elucidat. Se contureaza insa din ce in ce mai pregnant ideea ca implicatiile lui, mai ales datorita unor factori presupusi perturbatori a conditiei umane - folosirea chimicalelor in agricultura, poluarea solurilor, cresterea radioactivitatii aerului sunt - si vor fi, in viitor, considerabil sporite. Principial, se considera ca magneziul este implicat in diferite reactii metabolice in care exista enzime magnezio dependente: procese oxidativ-energetice, sinteza, transportul si utilizarea compusilor macroergici ATP, inozitol fostat, g.T.P., s.a., in transfosforilari; activitatea la nivelul celular prin formarea de complexe cu fosfolipide indispensabile functiei membranelor si submembranelor celulare si reglarea raportului ionic Na+/K+ la acest nivel.
Fiziologic, magneziul are un rol neuromuscular, tempereaza hiperexcitabilitatea si mareste performanta musculara, previne tulburarile de ritm, este vasodilatator avand proprietati miocar-dioprotectoare, impiedica depunerile de calciu sanguin si previne ateroscleroza.
Necesarul de magneziu pentru un om adult este de 120-300 mg/zi el regasindu-se in produsul alimentar in proportii de 100 mg/100 g sub forma de glutamo lactat - produs farmaceutic usor asimilabil si bine tolerat de organism.

Proprietatile organoleptice sunt date in masura dominanta de adausurile de pudra de cacao si de indulcitorul hipocaloric aspartam, calitativ si farmacologic superior altor tipuri de indulcitori alimentari deoarece gustul este similar celui traditional de zahar, iar compozitional este o dipeptida metilata compusa din formele levo ale acidului aspartic si fenilalaninei.
A se pastra in ambalajul original, ferit de umezeala si caldura
Cititi cu atentie recomandarile inscrise pe eticheta. Verificati termenul de garantie
PREZENTARE C********
MEMBRU
GRATUIT
C********
75 119 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Asigurari medicale

PRODUSE ASEMANATOARE CU VEGETAL R - SILUET

SILUET R PLUS ANTICOLESTEROLSILUET R PLUS ANTICOLESTEROL
SILUET R PLUS ANTICOLESTEROL
SUPLIMENT ALIMENTAR PENTRU SLABIRE -100% natural - Stimuleaza arderea grasimilor - Elimina colesterolul din ...
PROT 85R400PROT 85R400
PROT 85R400
SUPERCONCENTRAT PROTEIC AROMAT 85% PROTEINA 400 GRAME DESCRIERE: Ideal pentru o crestere in forta si masa ...
MASS FORTE CREATIN r400MASS FORTE CREATIN r400
MASS FORTE CREATIN r400
COMPLEX NUTRITIV CARBO-PROTEIC CU CREATINA 400 GRAME DESCRIERE: Supliment nutritiv complex cu aroma de ...
MAX PROTEINMAX PROTEIN
MAX PROTEIN
CONCENTRAT SUPERPROTEIC 90% Proteina import 400 GRAME DESCRIERE: Supliment alimentar SUPERPROTEIC recomandat ...
ISOTONIC RISOTONIC R
ISOTONIC R
BAUTURA IZOTONICA SI ENERGIZANTA plicuri 50 grame DESCRIERE: Produs avand o compozitie alimentara cu rol ...
NUTRI FORT R400NUTRI FORT R400
NUTRI FORT R400
COMPLEX NUTRITIV CARO-PROTEIC cu VITAMINE SI MINERALE 400 GRAME DESCRIERE: Concentrat natural complex cu aroma ...
WOMEN'S FITNESS PAKWOMEN'S FITNESS PAK
WOMEN'S FITNESS PAK
Complex de vitamine si minerale conceput special pentru femei - Pachetele speciale pentru femei - Asigura balanta ...
MASIV MASSMASIV MASS
MASIV MASS
COMPLEX ENERGOPROTEIC vitamino-mineral 400 GRAME DESCRIERE: Supliment alimentar complex rezultat dintr-un amestec ...
SILUET barSILUET bar
SILUET bar
BATOANE PENTRU SLABIT baton 60 grame RECOMANDARI: Baton cu valoare energetica redusa. Are un continut mare de ...

VEGETAL R - SILUET ESTE LISTAT IN:

VEGETAL R - SILUET - PRODUSE SIMILARE