Inscrie firma »
A*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Acvariu Habitat furnici cu leduri

Acvariu Habitat furnici cu leduri

Tip produs: jucarii educative | jucarii | jucarii inteligente
 

Prezentare Acvariu Habitat furnici cu leduri

AntWorks se bazeaza pe tehnologia folosita de NASA in 2003 pentru a studia comportamentul furnicilor in spatiu . AntWorks contine un gel translucid care serveste ca hrana si apa pentru furnicile astronaute si este un mediu de dezvoltare pentru ele.

Pachetul contine o lupa, o lentila zoom extrem, un betisor pentru initierea tunelelor si sistem de leduri pentru iluminare. Pachetul nu contine furnici. Recomandam folosirea sub supravegherea parintilor. AntWorks iti ofera posibilitatea sa studiezi comportamentul furnicilor intr-un mediu sigur pentru ele. Acest gel contine substante speciale care previn infectiile in colonie provocate de cresterea bacteriilor. Chiar daca nu este toxic pentru om si animale, aceasta substanta nu este comestibila. Se recomanda scoaterea imediata a furnicilor moarte cu betisorul de plastic inclus in pachet. Durata de viata a furnicilor in interiorul habitatului este inte 1 si 3 luni.

Instructiuni de folosire: Pentru a initia gauri si tunele deschideti capacul AntWorks-ului si, folosind betisorul de plastic, faceti 4 gauri de aproximativ 4 cm profunzime in gel. Aceste gauri vor ajuta furnicile la inceperea construirii tunelelor. Furnicile pot intarzia in a incepe constructia tunelelor o zi sau doua. Introduceti 15-20 de furnici, colectate din aceeasi colonie. Nu puneti specii diferite de furnici in acelasi AntWorks. Furnicile trebuie sa aiba o lungime de minim 8 mm pentru a nu evada din recipient.

AntWorks contine o lupa si o lentila extra zoom pt. a urmari in mod detaliat furnicile in tunelele lor. Pastrati AntWorks-ul in loc ferit de lumina, caldura extrema sau frig extreme.
PREZENTARE A***************************
MEMBRU
GRATUIT
A***************************
14 215 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: jucarii - jucarii educative - cadouri

PRODUSE ASEMANATOARE CU ACVARIU HABITAT FURNICI CU LEDURI

Acvariu pesti suport rechiziteAcvariu pesti suport rechizite
Acvariu pesti suport rechizite
Pastreaza-ti rechizitele de birou in acest acvariu cu pestisori de plastic prevazut cu leduri care se activeaza la ...
Ceas perete Gearup superCeas perete Gearup super
Ceas perete Gearup super
Ceas de perete cu aspect hi-tech, cu mecanismul la vedere, stilat, unic, 60 cm diametru - o piesa deosebita de decor ...
Ceas perete GearupCeas perete Gearup
Ceas perete Gearup
Ceas de perete/birou rotund cu aspect hi-tech, stilat, unic, cu mecanismul la vedere, 15 cm diametru - o piesa deosebita ...

ACVARIU HABITAT FURNICI CU LEDURI ESTE LISTAT IN: