Inscrie firma »
 

Prezentare G***********

Firma Genius Group a fost infiintata in anul 1996, propunandu-si sa ofere clientilor calitate confort si siguranta.
Cu capital integral privat, specializata in productia si montajul de tamplarie din profile de PVC si aluminiu cu geam termoizolant si usi de inalta securitate, Genius Group satisface cerintele clientilor dezvoltandu-se de la an la an.


Cu o baza de productie in Harman, jud. Brasov ce se intinde pe o suprafata de peste 5.000 mp. si personal calificat cu experienta in domeniul productiei de tamplarie si a usilor de inalta siguranta, Genius Group isi incepe dezvoltarea in tara deschizand puncte de lucru in Braila si Galati.
Colaborand cu firme de construtii si cu diferiti parteneri, societatea reuseste sa obtina diplome de merit pe judetul Brasov pentru activitatea desfasurata, ajungand un nume pe piata locala unde isi desfasura activitatea.
Pentru a garanta calitatea produselor, Genius Group foloseste materiale certificate ISO 9001, ce ofera un raport performanta/pret optim, provenite de la furnizori de renume: profile din aluminiu cu bariera termica Alumil si Exalco - Grecia, accesorii pentru aluminiu din Italia, profile din PVC Brugmann - Germania si Ramplast Romania, accesorii pentru PVC ROTO- Germania.
Pentru productia de tamplarie, S.C. GENIUS GROUP S.R.L. detine agremente tehnice eliberate de Comisia Nationala de Agrement Tehnic in Constructii, dar adevarata certificare a calitatii este data de cei peste 10 ani in care am reusit sa multumim clientii care au colaborat cu firma noastra.
PREZENTARE G***********
MEMBRU
GRATUIT
G***********
1 479 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Tamplarie si profile din Aluminiu si PVC

ULTIMELE PRODUSE ALE GENIUS GROUP

Oferta firmei GENIUS GROUP nu contine nici un produs sau serviciu