Inscrie firma »
Usa de garaj sectionala

Usa de garaj sectionala

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Usa de garaj sectionala

Usi de garaj sectionale - Usile sectionale sunt realizate din panouri sandwich cu diferite finisaje(lis, imitatie lemn) si intr-o gama variata de culori pentru a putea satisface si cele mai exigente gusturi.

Panourile au o termoizolatie cu grosime totala; de 40 mm din spuma; poliuretanica; fara CFC, obtinand o foarte buna; izolare termica; cu un factor k=0,43 kcal/m ?h ?C.
Colile din otel de 0,5 mm care compun panoul sandwich sunt galvanizate si vopsite prin acoperire electrostatica; cu pulberi. Aceste tratamente protejeaza; suprafata impotriva luminii soarelui, umezelii, ploii sau za;pezii. in interiorul panoului o banda; suplimentara; solida; din otel asigura; o fixare foarte buna; a balamalelor.

Panourile sunt produse conform ultimelor norme europene de siguranta cu 'protectie impotriva prinderii degetelor' pentru a preveni prinderea accidentala a mainilor.

in final, golul de usa; este etansat pe toate laturile folosindu-se garnituri EPDM, din cauciuc aditivat permanent elastic, asigurand o maxima; izolare termica si fonica.

Interiorul usii este caracterizat de trei componente principale : feroneria, sistemul de rulare si sistemul de echilibrare. Toate pa;rtile sunt galvanizate, prevenind chiar si cea mai mica; coroziune.

Balamalele laterale si cele intermediare unesc panourile sectionale. Rolele din nailon contin rulmenti cu bile pentru a avea o miscare usoara;, fara; frecare si fara zgomot a usilor in sinele sistemului de rulare.

Tocurile laterale ofera mai multa siguranta; deoarece sunt inchise si au sina verticala; inclusa; astfel incat sa; protejeze impotriva pa;trunderii mainilor sau a diferitelor obiecte in calea de rulare.
In echiparea standard se regaseste un dispozitiv special montat pe arcuri, ce previne ca;derea usii in cazul ruperii arcului.

Nu exista dimensiuni standard, fiecare usa fiind produsa exact dupa dimensiunile de gol ale garajului dumneavoastra.
PREZENTARE R***************
MEMBRU
GRATUIT
R***************
4 348 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari interioare

PRODUSE ASEMANATOARE CU USA DE GARAJ SECTIONALA

Usa sectionala industrialaUsa sectionala industriala
Usa sectionala industriala
Usile sectionale industriale sunt realizate din panouri sandwich cu un finisaj de tip stucco ce-i confera din punct de ...
Usa  industriala sectionalaUsa  industriala sectionala
Usa industriala sectionala
USI INDUSTRIALE SECTIONALE -Usile industriale sectionale sunt realizate din panouri sandwich cu un finisaj de tip stucco ...
Porti industriale sectionalePorti industriale sectionale
Porti industriale sectionale
Poarta industriala sectionala este realizata din panouri sandwich cu un finisaj de tip stucco ce-i confera o rezistenta ...
Usa de garajUsa de garaj
Usa de garaj
Usa de garaj este realizata din panouri sandwich cu diferite finisaje(lis, imitatie lemn) si intr-o gama variata de ...