Inscrie firma »
Brener Sudura Suisse / N[buc/set]: 5  Build X-ELL

Brener Sudura Suisse / N[buc/set]: 5 Build X-ELL

Tip produs: build x ell | alte produse
Telefon: click aici0730 53 60 50
Producator: Build X-ELL
Pret: 128.00 RON
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Sorin Netculescu
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Brener Sudura Suisse / N[buc/set]: 5 Build X-ELL

Cod produs: h623047
Producator: Build X-ELL
Brener cu 4 capete prevazute cu duze pentru sudura.
TRUSA PENTRU:
1. sudare si taiere oxiacetilena tip Suisse (HGO1-400)
2. sudare oxiacetlilena tip Suisse (HO2-6)
1. Destinatia produsului
Trusele mai sus mentionate se utilizeaza pentru taierea oxiacetilena a tablelor si profilelor din otel cu continut de carbon Cmax=0,22% .
Trusa tip Suisse (HGO1-6) se utilizeaza pentru sudarea si taierea oxiacetilena .
Trusa tip Suisse (HO2-6) se utilizeaza pentru sudarea oxiacetilena .
2. Modul de functionare
Aparatul din cadrul truselor mentionate, alcatuit din doua parti principale " maner si arzator " serveste la admisia oxigenului si a gazului carburant (acetilena, gaz metan, propan, G.P.L.), la amestecul lor in scopul obtinerii " prin aprindere " a unei flacari constante de sudare si/sau taiere.
2.1. Manerul permite, prin piesa de racordare, prevazuta cu un filet G1/4(G3/8), montarea furtunului de oxigen (albastru) si cu un filet G3/8 stg., montarea furtunului de gaz combustibil (rosu). Prin robinetii de oxigen ( albastru) si gaz combustibil ( galben/rosu), montati in corpul robinetilor, se regleaza debitul necesar flacarii de ardere.
2.2. Arzatorul se monteaza la maner si se alege in functie de operatia ce se executa: sudare sau taiere. Pentru sudare se vor utiliza arzatoarele pentru sudare, marcate pe camera de amestec cu grosimea materialului de sudat prevazute cu injector reglabil si un bec de sudare specific. La aceasta operatie, robinetul jetului cu oxigen va fi tot timpul inchis, in cazul utilizarii manerului prevazut cu robinetul central. Pentru taiere se va folosi arzatorul pentru taiere prevazut cu un traseu pentru amestec (cu camera de amestec si injector) si un traseu pentru taiere care se va racorda la robinetul jetului de oxigen. In capul arzatorului se monteaza duzele marcate corespunzator pentru grosimea materialului de taiat.
2.3. Pentru operatia de sudare se amorseaza intai flacara, prin deschiderea robinetului de oxigen ( cu rozeta colorata albastru ) cu � ture si apoi a celui de gaz combustibil ( colorata in functie de gazul folosit: galben pentru acetilena, rosu pentru celelate gaze ) cu � ture. Se regleaza flacara astfel incat se obtine la capul becului de sudare conul de flacara neutra.
2.4. Pentru operatia de taiere este necesara intai preincalzirea otelului la temperatura de topire, dupa care se realizeaza taierea efectiva cu ajutorul jetului de oxigen. Preincalzirea otelului se realizeaza identic operatiei de sudare, astfel incat sa se obtina in capul duzei de taiere conurile de flacara neutra. Pentru jetul de oxigen se actioneaza robinetul central dupa amorsarea flacarii de preincalzire.
2.5. Inainte de amorsarea flacarii se face verificarea functionarii corecte a aparatului prin verificarea absorbtiei, astfel:
o se deschide complet robinetul de oxigen de pe maner si se regleaza de la reductor presiunea de lucru;
o se dechide robinetul de gaz combustibil cu degetul apropiat de niplu ( furtunul de gaz ) se verifica daca se produce absorbtia.
2.6. La terminarea operatiei de sudare/taiere se opreste aparatul astfel:
o se opresc in ordine inversa robinetele si se verifica daca nu exista scapari de gaze in cazul in care ramane racordat la sursele de gaze;
o se schimba arzatorul de sudare sau duzele de taiere in cazul schimbarii parametrilor de lucru ( grosimea materialului de sudat sau de taiat ).
Detalii produs
PREZENTARE Bricoshop.ro
LIGHT
MEMBER
Bricoshop.ro
3 792 852 accesari
Persoana de contact: Sorin Netculescu
Adresa postala: Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0730 53 60 50
Fax: 031 425 08 49
Website:

Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Abrazive

BRENER SUDURA SUISSE / N[BUC/SET]: 5 BUILD X-ELL ESTE LISTAT IN:

BRENER SUDURA SUISSE / N[BUC/SET]: 5 BUILD X-ELL - PRODUSE SIMILARE