Inscrie firma »

B**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare B**********************

BTM Real Estate Division reprezinta divizia de consultanta si intermediere imobiliara a trustului Best Top Multimedia, editorul revistelor Best Magazin, Finante si Afaceri, Best Medical si ArtConstruct. Ofertele noastre cuprind vanzari si inchirieri apartamente, imobile de birouri, terenuri intravilane, extravilane sau agricole, hale de productie, fabrici si ferme.
BTM Real Estate Division isi propune sa fie un partener de clasa in domeniul imobiliar. Este deja bine cunoscut ca locuinta proiectata si executata profesionist decorata dupa ultimele tendinte in accesorii si mobilier reprezinta o marca a stilului de viata de lux, o carte de vizita pentru persoanele cu un standard de viata ridicat care urmaresc promovarea unei imagini impecabile. Totodata, veti beneficia de cele mai bune oportunitati existente pe piata autohtona, precum si de cele mai inspirate idei de amenajare si design interior, oferite pentru dumneavoastra de catre specialistii nostrii si prin revista ArtConstruct.

Existenta si continuitatea pe piata imobiliara consta in primul rand in capacitatea de a atrage clientii si identificarea celor mai bune oferte pentru nevoile fiecaruia, deoarece clientii fie ei investitori sau proprietari au nevoie de informatii si consultanta in domeniu. BTM Real Estate Division pune la dispozitia clientilor servicii ce pot duce la indeplinirea obiectivelor prin identificarea potentialilor cumparatori, promovarea proprietatilor, toate acestea avand drept scop succesul investitiei si maximizarea castigului in urma investitiei efectuate.
Daca doriti sa investiti pe piata imobiliara si (nu) v-ati hotarat asupra segmentului pe care il considerati profitabil, noi venim in sprijinul dumneavoastra pentru a identifica oportunitatile reale ale fiecarui subsegment al acestei piete spatii de birouri, spatii rezidentiale, industriale sau spatii comerciale. Fiind pusa in discutie situatia fiecarui segment din punct de vedere atat al cererii si ofertei cat si al preturilor; efectuarea studiilor de fezabilitate si a unor strategii de marketing imobiliar, toate acestea ca urmare a muncii neobosite a unei echipe de specialisti in domeniul imobiliar, al BTM Real Estate Division - un partener cu vocatia succesului.
PREZENTARE B**********************
MEMBRU
GRATUIT
B**********************
818 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Imobiliare/Mobiliare » Agentii Imobiliare

ULTIMELE PRODUSE ALE BEST TOP MULTIMEDIA SRL

Oferta firmei BEST TOP MULTIMEDIA SRL nu contine nici un produs sau serviciu