Inscrie firma »
Ulei esential de Lavanda pentru umidificator

Ulei esential de Lavanda pentru umidificator

Telefon: click aici0758090141
Producator: Duux
Pret: 59.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Ulei esential de Lavanda pentru umidificator

Uleiul esential de lavanda este unul dintre cele mai preferate uleiuri esentiale, deoarece are calitati deosebite si miroase excelent. Are un efect calmant, relaxant, combate stresul si crizele, in timp ce proprietatile sale antiseptice ajuta in cazurile de raceala, gripa si alte boli. Este un excelent remediu pentru astm si migrene,�are un efect calmant putand fi folosit, in general, in cazurile de depresie, panica, isterie si epuizare nervoasa. Este, de asemenea, eficient in cazul durerilor de cap, al migrenelor si al insomniei.

Compatibil cu orice difuzor de aroma sau umidificator care are aceasta functie. Cantitate: 10 ml Producator: DuuX Olanda

Atentionari:

Desi uleiul esential de lavanda este considerat ca fiind unul dintre cele mai sigure uleiuri esentiale, trebuie sa se intrerupa utilizarea daca apar reactii alergice. Uleiurile esentiale nu trebuie sa fie utilizate nediluate si nu trebuie sa fie folosite pentru uz intern. Nu se vor lasa la indemana copiilor. Uleiurile esentiale se pastreaza inchise ermetic, in locuri uscate si racoroase, ferite de caldura si lumina.
PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
124 343 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

ULEI ESENTIAL DE LAVANDA PENTRU UMIDIFICATOR ESTE LISTAT IN: