Inscrie firma »
Masina de gaurit cu percutie Trotec Germania PHDS 10 cu acumulator 20V

Masina de gaurit cu percutie Trotec Germania PHDS 10 cu acumulator 20V

Telefon: click aici0758090141
Producator: TROTEC
Pret: 459.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Masina de gaurit cu percutie Trotec Germania PHDS 10 cu acumulator 20V

Masina de gaurit cu percutie PHDS 10-20V este solutia universala pentru practic toate lucrarile de gaurire sau insurubare din casa, gradina sau garaj: de la gaurirea cu percutie a zidurilor tari, pana la lucrarile de insurubare in lemn de exenta moale, cu pornire lina.Cine a crezut ca sculele cu acumulator nu au suficienta putere pentru percutie, cu ajutorul masinii e gaurit cu percutie PHDS 10-20V, poate acum sa descopere puterea de percutie a unui acumulator Premium de 20 V. Cu un cuplu max. de 40 Nm si o frecventa de lovire de pana la 26.400 min-1, scula PHDS 10-20V gaureste simplu nu doar lemnul, ci si metalul, zidaria sau betonul.Pentru a se garanta siguranta muncii la o putere atat de mare, PHDS 10-20V este dotata, pe langa altele, cu o oprire rapida Quickstop si un blocaj la pornire, care impiedica pornirea din greseala a sculei. In plus, furnitura contine si un maner de apucare suplimentar, care poate fi montat variabil, in stanga sau dreapta, si care asigura ghidarea curata a gauririi. Lumina LED integrata va ofera lumina necesara in timpul muncii, chiar si acolo unde nu ati avea locul necesar pentru a amplasa o lampa de lucru.Mecanismul robust cu doua viteze a acestei masini cu percutie si reglarea fara trepte a turatiei fac posibila dozarea puterii in functie de necesitati. 20 de reglaje de cuplu plus o treapta de gaurire si o treapta suplimentara de percutare fac din PHDS 10-20V un profesionist cu multiple aplicatii.Mandrina rapida a matinii PHDS 10-20V asigura schimbarea rapida a sculei de gaurire sau insurubare, iar blocajul automat al arborelui ofera totodata mai multa siguranta, printr-o forta mai mare de fixare a sculei. Pot fi utilizate toate biturile de insurubare obisnuite din comert, suportii de bit si burghiele cu un diametru al cozii de pana la 13 mm.


Utilizare simpla, pentru aplicatii reusite

Cu masina de gaurit cu percutie PHDS 10-20V puteti insuruba, gauri si efectua aplicatii de gaurire cu percutie, in mod simplu, fie la lucrarile la acoperisuri, la montarea dulapurilor sau a mobilei de bucatarie.Datorita constructiei sale ergonomice, cu un centru optim de greutate si insertii softgrip, puternica masina PHDS 10-20V garanteaza o utilizare neobositoare si precisa, chiar si la lucrarile cu o durata mai indelungata - iar cu ajutorul manerului suplimentar, char si la lucrarile de gaurire cu percutie. Pentru a se usura deservirea, masina poate fi montata si la elementul de fixare la curea, inclus in furnitura.Datorita tehnologiei Lithium-Ion, puternicul acumulator de 20 V a masinii de gaurit PHDS 10-20V nu are nici efecte de memorie si nici nu se descarca de la sine, putand fi reincarcat intr-o ora, cu ajutorul incarcatorului rapid inclus in furnitura.


Calitate certificata

Cu masina PHDS 10-20V primiti calitate certificata TÜV, ca si garantie pentru o valoare, siguranta si functionalitate remarcabila. Desigur, pe langa masina de gaurit cu acumulator a fost verificata si certificata si siguranta incarcatorul, pentru ca dvs. sa puteti fi siguri de calitatea marcii Trotec.


Avantaje practice:

Acumulator Li-ion puternic de 20 V, fara efect de memorie si fara descarcare de la sineAcumulator Flexpower " poate fi combinat flexibil si cu alte scule cu acumulatorMotor puternic, cu 2 viteze20 de trepte de reglare cuplu plus o treapta de gaurire si o treapta cu percutieMandrina cu fixare rapida, cu blocaj automat al arboreluiReglaj fara trepte al turatiei, cu oprire rapida QuickstopLumina LED integrata pentru domeniul de lucruIncarcator rapid: se incarca doar intr-o oraAfisaj pe trei trepte a starii de incarcare a acumulatoruluiElemente softgrip cauciucate de apucare in carcasa, pentru stabilitate crescutaComutare comoda a directiei de rotire dreapta-stanga si blocaj de pornireManer suplimentar pentru ghidarea curata a gauririiElementul de montare la curea usureaza munca si transportul


Date tehnice:

Numar viteze: 2Turatie la functionare in gol, viteza 1: 0 - 400 min-1Turatie la functionare in gol, viteza 2: 0 - 1.650 min-1Numar trepte de reglare cuplu: 20+1+1 (treapta de percutie)Moment de torsiune max. (Nm): 40Preluare scula: mandrina rapidaDomeniul de fixare al mandrinei max. (mm): 13Diam. max. de gaurire lemn (mm): 30Diam. max. de gaurire otel (mm): 13Diam. max. de gaurire zidarie/caramizi (mm): 15Timp de incarcare acumulator (h): 1Tip acumulator: Li-ionLungime cablu acumulator (m): 1,5Nivel presiune sonora dB(A): 69,5Nivel sonor (dB): 80,5Nesiguranta dB(A): 3Dimensiuni L x l x H (mm): 220 x 80 x 225Greutate (kg): 2,6


Acumulatorul Flexpower poate fi combinat cu diferite scule Trotec, pe langa masina de gaurit cu percutie PHDS 10-20V, de exemplu si cu circularul pendular PJSS 10-20V, sau cu masina de gaurit cu acumulator PSCS 10-20V, precum si cu multe alte scule din programul Trotec.Cu Flexpower evitati acumulatoarele si incarcatoarele de prisos si nu mai trebuie sa cautati mereu acumulatorul potrivit. Schimbati doar scula si nu acumulatorul! Dvs. lucrati flexibil, cu ajutorul Flexpower si posibilitatiilor sale de combinare, cu un numar mereu in crestere de scule din programul Trotec.


PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
124 816 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

MASINA DE GAURIT CU PERCUTIE TROTEC GERMANIA PHDS 10 CU ACUMULATOR 20V ESTE LISTAT IN: