Inscrie firma »
Dezumidificator TTK95E, 30l/zi , Debit 200mc/h, Pentru spatii de pana la 90mp, Display, Timer, Higrostat, Functie uscare haine

Dezumidificator TTK95E, 30l/zi , Debit 200mc/h, Pentru spatii de pana la 90mp, Display, Timer, Higrostat, Functie uscare haine

Telefon: click aici0758090141
Producator: TROTEC
Pret: 999.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Dezumidificator TTK95E, 30l/zi , Debit 200mc/h, Pentru spatii de pana la 90mp, Display, Timer, Higrostat, Functie uscare haine

Capacitate max. dezumidificare de 30l/zi si debit aer de 200mc/h. Potrivit pentru spatii de pana la 90mp. Display citet, luminat. Afisaj al umiditatii relative din aer. Program de uscare a hainelor. Functiune temporizator (timer). Suflanta pe doua trepte. Functiune swing, pentru distributia uniforma a aerului. Dispozitiv de fixare a cablului. Dezumidificare automata comadata cu higrostat, cu alegerea valorii intre 30 si 90 % u.r., in pasi de 5 %.Imediat ce se atinge valoarea de umiditate dorita, compresorul se deconecteaza automat. Afisajul ramane activ. Aparatul se activeaza automat la depasirea valorii setate.Lampa de control pentru a semnaliza daca rezervorul de apa e plin.Protectie la preaplin, cu deconectarea automata a aparatului, cand rezervorul de apa e plin.Dejivrare cu aer recirculat.Racord pentru montarea unui furtun, pentru evacuarea externa a condensatului.


Date tehnice:

Capacitate de dezumidificare max.: 30 litri/24hDebit de aer: 200 m³/hPotrivit pentru incaperi pana la: 90 m² / 230 m³Domeniul de lucru, temperatura: 5 - 32 °CDomeniul de lucru, umiditate: 30 pana la 90 % u.r.Tensiune: 230 V / 50 HzPutere consumata max.: 0,6 kWRezervor de apa: 5,3 litriNivel sonor dB (A): 47Dimensiuni (L x l x H): 240 x 368 x 560 mmGreutate: 15 kg


La TTK 95 E este posibila dezumidificarea automata comandata cu higrostat, cu alegerea valorii dorite intre 30 si 90 % u.r., in pasi de 5 %. Imediat ce este atinsa valoarea de umiditate aleasa, compresorul va fi deconectat automat, si va fi pornit din nou, cand valoarea de umiditate va fi depasita.
Circulatia aerului poate fi adaptata oricarui tip de incapere, cu ajutorul suflantei cu doua trepte, functiunii swing pentru o distributie uniforma a aerului, precum si a directiei de suflare reglabile.
Dotarea confort a dezumidificatorului TTK 95 E este intregita de functiunea timer (temporizator), cea de uscare a hainelor, lumina de semnalizare a rezervorului plin precum si de protectia la preaplin, cu deconectare automata. In plus, filtrul de aer lavabil face posibila curatarea suplimentara a aerului, prin extractia prafului sau parului de animale, iar racordul pentru montarea unui furtun de evacuare externa a apei faciliteaza functionarea de durata, nesupravegheata.
Datorita rotilor si manerului practic rabatabil, TTK 95 E poate fi transportat usor, de la un loc de utilizare, la altul.

PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
124 579 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

DEZUMIDIFICATOR TTK95E, 30L/ZI , DEBIT 200MC/H, PENTRU SPATII DE PANA LA 90MP, DISPLAY, TIMER, HIGROSTAT, FUNCTIE USCARE HAINE ESTE LISTAT IN: